Miért ennyire "dinnyék" a mostani tizenévesek szüleinek a jó része? Az ők válaszaikra vagyok a leginkább kiváncsi.
Azért ez erős általánosítás. Miért költené minden gyerek cigire meg piára a pénzét?
Amúgy meg 16 évesen mióta van valakinek 4-5 órája? 6meg 7 óráik vannak. És ugyan miből gondolod, hogy bárki tudna találni állást? Sok felnőtt nem talál munkát, nemhogy még tizenévesek.. Bár én kisvárosban élek.
Nem akarok ebből vitát meg lehet tévedek, de nekem nagyon úgy néz ki, hogy azért mert te éveken át dolgoztál, úgy gondolod, hogy másnak is kéne. Ha neked is sza*, legyen másnak is?!
Én most 18 éves vagyok, eddig két nyár alatt nem tudtam munkát találni, csak apukámnál tudtam dolgozni, de ő is úgy tudott fizetni nekem, hogy saját pénzéből.
Igaz gondolkodom azon, hogy egyetem/főiskola mellett dolgozzak, mert szükségem lesz pénzre bizonyos okok miatt. Talán ha elköltözöm nagyvárosba, nagyobb eséllyel találok majd munkát.
Tényleg nem akarok vitát, csak nekem kicsit furcsa a kérdésed..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!