Tizenévesek! Segítenetek?
Szia!
Az én véleményem szerint, hagyd hogy elintézzék ők egymás között. Ilyen korban még nem is nagyon hiszem hogy a barátságra olyan nagy hangsúlyt fektetnének. Majd később megtanulják, hogy mit is jelent egy barát és hogy mennyit ér. A lányod már kezdi kapizsgálni, hogy a barátság az igen is sokat ér. Talál még barátokat biztosan. Az ilyeneket mint ez a lány érdemes nagy ívben elkerülnie.
A csalódástól pedig nem tudod megvédeni, átmegy azon amin át kell majd mennie. Az élet sem lesz kíméletesebb hozzá. Ha mindentől csak megóvni szeretnéd, akkor esetleg még a legkisebb csalódás is a legnagyobbat jelenti majd neki.
Ez persze csak az én véleményem, de azért remélem tudtam valamennyit segíteni.
Szép estét!
L/18
Amikor majd csalódik, mert magától is rájön, akkor ne mondd neki, hogy "bezzeg én figyelmeztettelek", hanem vigasztald meg, és később, ha már megnyugodott, akkor beszéljétek meg, esetleg megmondhatod neki, hogy mik azok a "jelek", amikre oda kell figyelni legközelebb.
Szerintem fontosak ezek a barátságok. Nekem a legjobb barátnőm az általános iskolás osztálytársam a mai napig.
33/N
Ugyan már nem tartozok a tizenéves kategóriába, de szerintem a legrosszabb, amit tehetsz, hogyha beleszólsz.
MERT:
1. Ha mindig mindentől óvod, akkor sose tanulja meg, hogy mit hogy kell csinálni az életben, és hogy ki az igaz barát. Kell néha az a pofon az élettől. (Viszont arra figyelj, hogy mikor ezeket a pofonokat megkapja, akkor légy mellette, vigasztald, legyen valaki, akivel megbeszélje.)
2. Ha beleszólsz, már csak a korából adódóan is direkt a tanácsod ellentétét fogja csinálni. Legrosszabb esetben pedig még meg is utálhat, mert "el akarod választani" a drága barátnőjétől.
Köszönöm a gyors válaszokat!
Valahol belül érzem én is, hogy nem kellene beleszólni, de amikor 2 napig a vállamon sírt és magát hibáztatta, hogy biztos Ő nem volt jó barátnő, azért nem foglalkozik vele a lány, majd megszakadt a szívem. Most számara nagyon fontos a barátság, nagyon komolyan veszi, ahogy mondja "best friend forever".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!