Tizenévesek! Segítenetek?
Figyelt kérdés
Van egy 11 éves kislányom. Sajnos nem tudom, hogyan győzhetném meg Őt arról, hogy akit a legjobb barátnőjének hisz, az csak kihasználja, és csak addig volt neki jó, amíg meg nem tanult angolul. (Angliában élünk)Amióta a barátnője is gagyog valamicskét angolul, azóta angol lányokkal barátkozik. A múlt héten a lányommal megbeszélték, hogy a lányom átmegy hozzájuk, ami meg is történt, de hazaküldte, hogy megy inkább az angol barátnőjéhez, ahova a lányom nem mehet. (Több, mint 1 évig csak a lányom volt a barátnője, mert mással nem tudta megértetni magát!)Ezen kívül Ő nem jön át hozzánk, mert fáradt, menjen a lányom...stb. Szegénykém akkor nagyon kiborult, sírt. Persze ezt érezte a barátnője is, hogy túl messzire ment, úgyhogy folyamatosan hívogatta telefonon + írogatott facebook-on. Persze a lányom megbocsájtott, elfelejtett mindent. Szerintem ez nem egy igaz barátság. Ötletek? Mit csinálhatnék? Nem akarom, hogy csalódjon! Vagy hagyjam, hogy elrendezzék maguk között?2010. dec. 3. 23:10
11/14 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok, mint a lányod, csak Ausztriában:( Volt egy "barátnőm", aki csak addig barátkozott velem, amég meg nem tanult valamit németül, most meg le se sz*r. Most pedig féltékenykedik, mert népszerűbb lettem nála, és mert Hungaricum-nak becéznek, mert szerintük nincs még egy olyan mint én:) Szóval a lányodnak csak mondj annyit, hogy próbáljon barátkozni a többiekkel, és figyled meg sokkal jobban fog járni, ha csak egy picit a jó irányba terelgeted.
13/L
12/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm az utolsó két lánynak is a választ! Tehát nem egyedi a problémánk! :(
2010. dec. 4. 16:24
13/14 anonim válasza:
Utolsó vagyok: Sajnos nagyon sokan vannak így, esetleg nincs még több magyar a suliban/városban/faluba?
14/14 A kérdező kommentje:
Nagyon sok magyar él ebben a városban, de a lányommal egyik sem egyidős. Vannak angol barátnői is, akik azóta barátnői, amióta 2,5 éve kiköltöztünk. Ez a lány, aki így kihasználja, csak 1 éve lakik itt.
2010. dec. 4. 22:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!