Engednétek a 15 éves fiatoknak, hogy porokon éljen?
Egyfolytában ezzel nyaggat mostanában a fiam, hogy szeretne venni ilyen tömegnövelő port...
Már 2 hónapja csirkén és rizsen él, egész nap zabál. Ezt még el tudom fogadni(bár nem támogatom: a változatos étrend híve vagyok, ez a fajta egyoldalú táplálkozás szerintem káros).
De most ilyen szerekhez akar nyúlni, és ez nagyon nem tetszik. Köztudott, hogy ezek károsak az egészségre, állítólag impotenciát is okozhatnak.
Miért kell a mai tinédzsereknek ilyen hülyeségeket kitalálni? Régen vajas kenyeret ettünk, meg kolbászt, mégis egészségesek voltunk, most meg ő akarja megmagyarázni, hogy én egészségtelenül táplálkozom.
Segítsetek, írjatok tanácsokat, hogyan beszéljem le a fiamat a szerek használatáról.
Így van, ahogy sandorzsolt mondja.
-nagyon drága lenne, semmi értelme
-a fehérjepor táplálék, élelmiszer->valaki többet fogyaszt, valaki kevesebbet. Vannak idióták, akik azt hiszik, hogy ha napi 10 adagot megisznak, akkor izmosabbak lesznek, mert "jobban hat", mások csak minden másnap, edzésnapokon isznak egyet. A szteroidok pedig nem játékok, az "ajánlott adag"(én osztán nem ajánlom) többszöröse pedig elég durván leamortizálná a testedet, ebből pedig botrány lenne.
Elobb utána kene olvasni okosok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!