Szülők! Ti elengednétek a majdnem 18 éves lányotokat randizni egy fekete bőrű fiúval?
Figyelt kérdés
A fiú rendes, aranyos, egyetemre jár itt Magyarországon.2014. jan. 6. 16:16
21/24 anonim válasza:
Szerintem a szerelem nem bőrszín kérdése. Pláne, ha a fiú rendes, akkor meg semmi baj nincs.
22/24 anonim válasza:
Én lehet hülye vagyok de az unokámat sem tudom elképzelni félvérnek. Családban mindenki rikítóan fehér bőrű,szőke hajú ez mellé egy kis fekete baba fura lenne elsőre az biztos.
23/24 anonim válasza:
Úgy írtok, mintha ez elsősorban a szülőn múlna. A lány majdnem 18 éves, ha tiltják, akkor is randizni fognak, csak titokban. Nem hiszem, hogy ennyi idősen ez életre szóló kapcsolat lenne, de ha titokban találkozgatnak annál édesebb, aztán idő előtt elköltözik, mert a szülő nem hagyta, hogy azzal legyen akivel akar. A tiltásnál jobban nem tudod belelökdösni ebbe a kapcsolatba.
24/24 anonim válasza:
Én engedném, nem a bőrszín számít. Hogy nem beszél magyarul meg kimondottan jó, lányod legalább gyakorolja az angolt és ha komoly a kapcsolat, rengeteg lehetősége lesz. A férjem előtt egy amerikai párom volt, és soha senkitől nem tanultam volna meg úgy a nyelvet,mint Tőle!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!