Mert sokkal nehezebb közös életük lenen Magyarországon. Ez olyan mintha a gyerekem meleg, engem nem zavarna ha boldog de az emberek megszólásával napi szinte találkozna az fájna.
2014. jan. 6. 16:45
12/24 anonim válasza:
Igen, de nagyon aggódnék. Nem a srác miatt, hanem, hogy valami atrocitás éri őket. Hiába rendes a fiú, ha célpontja a rasszistáknak, sokszor az is, akivel van.
2014. jan. 6. 16:49
13/24 anonim válasza:
Utolsó példájával nem értek egyet, egyetem városban lakok, elég sok két rasszba tartozó pár van, soha nem hallottam hogy bármi hátrányuk lenne.
Na meg kimondta, hogy a lány Magyarországon akarja leélni az életét?
2014. jan. 6. 16:50
14/24 anonim válasza:
NEM.Altalaban csalodas a vege, ismerosom alapjan irom.
2014. jan. 6. 18:00
15/24 anonim válasza:
Miért fontos, hogy milyenszínű a bőre?
2014. jan. 6. 18:20
16/24 anonim válasza:
Szerintem itt a legtöbb embernek nem a őrszínével van gondja. Hanem hogy ha mondjuk összejöttök náluk teljesen mások a szokások, hagyományok ami egy afrikai nőnek teljesen normális ,de neked lehet furcsa lenne.
Bár talán az ilyenek inkább az arabok...De akkor is nagyon más kultúra..
2014. jan. 6. 18:35
17/24 anonim válasza:
Végül is mániásnak igaza van, csak sajnos a kérdésből nem derül ki a fiú származása.
Mert simán lehet hagyományos arab kultúrát képviselő, de lehet ízig vérig európai is aki idecsöppent mondjuk angliából vagy franciaországból.
S végül is ezek és Magyarország között nincs akkora normák beli különbség.
2014. jan. 6. 18:50
18/24 A kérdező kommentje:
A fiú Angliában lakik a szüleivel, csak tanulni van itt Magyarországon.
2014. jan. 6. 19:30
19/24 anonim válasza:
Hát nem tudom.Nem azért mert konkrétan a fiúval bajom lenne. De amiatt hogy mások hogy kezelnék a mai világban hát nem tudom. Félnék hogy baja eshetne rasszisták miatt. Jobb esetben csak beszolnának nekik. Szóval nem akarnám megbántani a fiút se mert biztos azt hinné hogy a bőrszíne miatt nem engedném. De nagyon nagyon gondolkodnék és lehet hogy a nemet választanám.
2014. jan. 6. 23:08
20/24 anonim válasza:
en 21 vagyok, a volt parom spanyol volt (nem fekete, igaz, de sotetebb bore volt) szuleim addig aggodtak, amig meg nem ismertek. Utana pedig meg is szerettek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!