Ti elengednétek?

Figyelt kérdés
14L vagyok és idén ugybeszéltük az egyik barátnőmmel,hogy nála szilveszterezek.Otthon lenne a szülei meg csak lányok lennének ott.

2013. dec. 27. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
83%
Ha telefonon beszélnék a szüleivel és ismerném ezeket a lányokat, akkor igen. Ha csak úgy odalöki, hogy "megy valahova valakikkel", akkor nem.
2013. dec. 27. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
69%

En 13 vagyok és a szintén 13 éves barátnőm nálunk alszik szilveszterkor. Ha fordítva lenne akkor is megengednék. Tavaly voltam olyan pizsibuliban, ahol 6- an voltunk, azt is megengedték.

Amugy ezt az ottalvást miért ne engednék meg? Nem a pasidhoz mész du..gni...

2013. dec. 27. 18:48
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
úgy engedném el,ha tudnám,hogy tényleg otthon vannak a szülők,és ismerem is őket.
2013. dec. 27. 18:49
 4/11 anonim ***** válasza:
Igen
2013. dec. 27. 18:50
 5/11 anonim ***** válasza:
78%

"Amugy ezt az ottalvást miért ne engednék meg? Nem a pasidhoz mész du..gni.."

Azért, aranyom, mert minden 13-14 éves, aki valójában a pasijához meg dugni, azt mondja otthon anyukának, hogy csak a barátnőjénél alszik majd.. ;)

2013. dec. 27. 18:53
 6/11 A kérdező kommentje:
Igen ismerik a szüleim hisz legjobb barátnőmről lenne szó akinél sokszor voltam csak sohasem aludtam nála ....na meg az hogy lemennénk a főtérre megnézni a tüzijátékot,de oda is az anyukája vinne le autoval s tüzi játék után utánunk jönne
2013. dec. 27. 18:53
 7/11 A kérdező kommentje:
2. És 5. Kommentelő nincs barátom mivel szerintem még egy 14 évesnek nem szükséges hisz ráérek még.
2013. dec. 27. 18:55
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Most tényleg ebből problémát csinálnak szüleid? csak egy ottalvás. Én 7évesen voltam először "pizsipartyn", és még élek.
2013. dec. 27. 19:02
 9/11 A kérdező kommentje:
Nem csinálnak ebből problémát csak szerettem volna tudni mi más véleménye
2013. dec. 27. 19:26
 10/11 anonim ***** válasza:
Ismerős családnál csajos pizsiparty szilveszterkor nem egy fertő, szerintem. :-) Tuti elengedném a lányomat. Viszont a tűzijátékra azért megkérném a másik anyukát, hogy ha nem teher, ne csak értetek menjen, hanem legyen ott veletek, vagy ha neki ez gond, akkor mennék én. Mégiscsak éjjel az utcán (mondjuk nem tudom, mekkora városban, faluban éltek, mert ez azért nem mindegy) nem kéne egyedül mászkálni. Persze egy kis faluban, ahol mindenki mindenkit ismer, ez sem lenne gond, de egy nagyvárosban annál inkább.
2013. dec. 27. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!