Hogyan hozzam fel anyának a szex témát?
Hány éves vagy, és mióta vagytok együtt? Mert ha legalább 16 éves vagy már, és elég régóta jártok, akkor szerintem nyugodtan elmondhatod neki, úgyis sejti.
Ha viszont 14 éves vagy, és teszem azt 1 hónapja jártok, akkor valóban nem fog örülni...
Mindenképp olyan alkalmat keress amikor senki nem zavarhat meg. Üljetek le, és mond el, hogy szeretnél beszélni vele arról, hogy a barátoddal közelebb kerültetek egymáshoz.
Irigylem az ilyen kapcsolatot. ÉN sose tudtam ilyesmit megbeszélni anyámmal...nem voltunk ennyire jóban. A mai napig nem tudja hogy mikor vesztettem el a szüzességem...(19) mert féltem megbeszélni vele ilyen dolgokat.. az első 2 barátomról sem tud... egyáltalán. Azt sem tudja hogy voltak.
Szóval próbáld azt amit fentebb írtam. Szerintem érteni fogja mire gondolsz. Ha pedig nem esik le neki rögtön, akkor rá fog kérdezni hogy mit takar, az hogy közel kerültetek...mennyire közel stb...:)
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!