Mit mondjak anyának ha titokban el akarok menni randira?
Jobb az őszinteség - az én édesanyám kiszúrta, hogy randiztam úgy, hogy közbe NEM...:D Boltba mentem, és hát össszefutottam egy csaj ismerősömmel, végül hazakísértem... Aztán minden okés lett volna, csak anyukám sokakat ismer aztán a város meg kicsi és visszahallotta, hogy este nyolckor csajokat kísérgetek haza...:D Hát képzeled hogy milyen ciki volt, amikor rákérdezett..:D (Ja fiú vagyok, ha nem kötötted volna össze.) Mindenesetre mondta, hogy nem para, csak sóljak ilyenkor... Nem hitte el, hogy csak hazakísértem mert úgy alakult a beszélgetés..:D Igaz én 15 éves vagyok.
Szerintem mondd el max nem örül neki... Lehet nem enged el, de ha normális, akkor valami komprumisszumos témát enged... Mivel ha elmondod azt jelzed, hogy Te megbízol benne...
"muter hallod mégse megyek boltba ink átmegyek a haveromhoz/barátnömhöz este jövök"
tessék egy jó mondat ;)
Én nem kértem engedélyt... találtam kifogást miért értem haza később. Miért megyek el hétvégén. ok: mert ha meghallották azt hogy pasi, akkor ordítoztak hogy nem mehetek sehová egy pasival se.
Így nem maradt más mint hazudni.
A te eseted pl...hát ha tudod, tedd át máskorra a randit.
27/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!