Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Segítségre szorul a fiam?

Segítségre szorul a fiam?

Figyelt kérdés

Van egy 18 éves fiam, májusban fog érettségizni.

Nincsen vele komolyabb baj, nem egy zűrös srác, de itt van 18 évesen és még sosem volt komolyabb, tudtommal még semmilyen barátnője se.

Egyik oka ennek az lehet, hogy fiú iskolába jár és nem ismer elég lányt, de valahogy én azt látom rajta, hogy nem is akar barátnőt. Volt egy csalódása nagyjából két éve, de azon már túl kéne lennie, ha az lenne a baj.

Biztos, hogy nem meleg, arról meg vagyok győződve.

Hagyjam, hogy történjen vele valami csoda, vagy nekem kéne segíteni? Én 18 éves koromra már túl voltam egy 1,5 éves kapcsolaton, és voltak rövidebb "kapcsolataim" is.

Szabadidejében a fiam vagy edz vagy filmet néz, de a gép előtt is sok időt tölt. Péntekenként szokott a haverjaival sörözni a belvárosban, de nagyjából ennyi a közösségi élete. Mi tévők legyünk?

köszönöm.

2013. nov. 15. 22:57
 1/9 anonim válasza:
100%
Azt nem tudom, hogy szülő szempontjából mi lenne a bölcsebb megoldás, azt viszont tudom, hogy egy 18 éves srác nagyon kínosnak érezné, ha a szülei tudtára adnák, hogy úgy gondolják, segítségre szorul ilyen téren. Legalábbis, ha magamból indulok ki.
2013. nov. 15. 23:01
 2/9 anonim ***** válasza:
34%

Milyen aranyos vagy! Más szülő letojná, hogy van-e barátnő, vagy nincs. Szerintem segítségre nem szorul, és ilyet ne is említs neki, de azért rákérdezhetsz, hogy mi újság lány fronton. Ez is kínos lehet neki, de talán elgondolkozik rajta, és belehúz a dologba.

18 évesen én már 4 éve jártam a párommal, és abban az évben férjhez is mentem. :) Persze én lány vagyok. :)

Elkésve még biztos nincs.

2013. nov. 15. 23:15
 3/9 anonim ***** válasza:

"Gondolkoztál már azon, hogy meleg?

A válaszíró 67%-ban hasznos válaszokat ad"

Itt senki nem olvassa végig a kérdéseket, vagy csak néhány retardált van közte?

Egyébként szerintem ne szólj bele, majd megtalálja azt, aki kell neki. Ha már 16 évesen csajozott, nincs vele semmi baj.

2013. nov. 15. 23:19
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem se aggódj, nincs elkésve semmiről, én több ilyen srácot is ismertem, mind elkelt. :)
2013. nov. 15. 23:21
 5/9 anonim ***** válasza:

Én nem hiszem hogy különösebb baja lenne. A testvérem is 18 és fiú első éves egyetemista. Én nem tudok róla hogy valaha lett volna barátnője (sőt azt is megkocáztatom hogy még nem csókolózott , de nem lehetek ebbe se biztos ).

Nem meleg sok barátja van és ő nem fiú suliba járt. És mint a testvére lehet ,hogy elfogult vagyok de szerintem még helyes is. Ha nagyon akarná hogy jelen pillanatban barátnője legyen akkor véleményem szerint megoldaná és nem tartom kizártnak ,hogy a te fiad is hasonló. :)))

De mint édesanya nagyon rendes hogy így aggódsz érte!

2013. nov. 16. 08:17
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Én 16 éves fiú vagyok, és még sose volt barátnőm, valahogy sokkal többre értékelem a barátaimat, régen én is sokat gépeztem de ott is 'közösségben' szóval szerintem semmiről nincs lemaradva akkor is ha bár 2 évvell idősebb. Én mindig is többre fogok értékelni egy barátságot.
2013. nov. 16. 10:20
 7/9 anonim válasza:
52%

Akkor sincsen baj, ha minden meggyőződésed ellenére esetleg meleg volna. A fontos, hogy minden helyzetben mellette állj. Akkor is ha most még nem vágyik kapcsolatra, meg akkor is, ha esetleg meleg.

egy meleg srác (20)

2013. nov. 16. 11:36
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ne szólj bele, akkor sem ha kiderül, hogy valóban a "megszokottól" eltérő a beállítottsága.

Igaz lányként de én is úgy állok mint ő, ha nagyon akarnék találhatnék valakit de valójában a hátam közepére sem kívánok egy kapcsolatot.

2013. nov. 16. 14:37
 9/9 anonim ***** válasza:

Tulajdonképpen basszus,de én se akarok kapcsolatot,most,hogy le vagyok stresszelve az érettségivel,ugyanis én is érettségi előtt állok.Rengeteg időt elvesz a tanulás az életemből,és most aztán nem hiányzik,hogy bárki is megmondja,hogy mit tegyek,mikor randizzak és kivel és hogyan és milyen busszal menjek haza..stb.Eléggé rossz dolog lenne még több kötöttséget hozni most az életembe.Én viszont túl vagyok egy 1 éves kapcsolaton,meg egy 2 éves kapcsolaton.(az utóbbi még mindig fáj..pedig rég szakított velem)

17/L

2013. nov. 16. 16:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!