Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Hogyan hozzam fel anyának a...

Hogyan hozzam fel anyának a szex témát?

Figyelt kérdés
Nem rég lefeküdtem a barátommal,védekezünk rendesen,nem szeretné ő sem és én dem hogy terhes legyek.Szeretnék erről anyával beszélni,vagy legalább hogy tudja,de hogya hozzam fel?
2014. jan. 5. 11:43
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
27%
én úgy hoztam fel h anyám már megint azzal keltett hogy elkezdett dörömbölni.. reggel 6kor.. és mondtam neki, hogy "anyu.. légyszíves.. én aludni szeretnék.. amúgy meg apropó kopogás.. legközelebb ha itt lesz a barátom/itt alszik.. akkor kopogj... és ne nyiss be.."
2014. jan. 5. 11:59
 2/17 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Az a legegyszerűbb, ha odamész hozzá, és megkéred, hogy üljetek le egy picit, szeretnél vele fontos dolgokról beszélni. Ne izgulj a dolgon, tudom, hogy elsőre nehéz felhozni egy ilyen témát, de teljesen természetes. Jó dolog, hogy nem akarod titkolni előle, hidd el, később nagyon sokat fog érni, ha most bizalmas kapcsolatot alakítotok ki! Én mindenféle témával fordulhatok anyukámhoz, legyen az szex (tanács, probléma), vagy akármi más. Fontos, hogy anyukád érezze, hogy bízol benne, és szeretnéd, ha ő is bízna benned. Mindenképpen mondd el neki, hogy felelősségteljesek vagytok, védekeztek. Ha elkezd kérdezgetni az aktusról, azt csak azért teszi, hogy biztos legyen abban, hogy jó kezek között vagy, és élvezed. Nálunk pl. a húgom szexuális élete évekig borzalmas volt (olyan fiúkat fogott ki, akik nem törődtek vele, húgomnak nem volt orgazmusa, ki volt használva szexuálisan a párkapcsolataiban), és anya azért faggatta folyton, hogy ezek a dolgok kiderüljenek. Nagyon fontos, hogy egészséges szexuális életed legyen :) Na mindegy, kicsit elkalandoztam, a lényeg, hogy legyen bátorságod eléállni, és megbeszélni ezt vele, ha jó anya, és szeret téged, értékelni fogja! :)

2014. jan. 5. 12:59
 3/17 anonim ***** válasza:
10%
Kérdezgesd őt arról, hogy neki milyen volt az első, ilyenek, aztán mondd el neki, hogy már túl vagy rajta, innentől már meg fogja érteni, hogy tablettát is szeretnél.
2014. jan. 5. 12:59
 4/17 anonim ***** válasza:
38%
3-as, hol írta, hogy tablettát akar?
2014. jan. 5. 13:00
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem iszonyatos kapcsolatom volt az anyámmal, de amikor a gyerkőcöm felnő, örülnék, ha lennénk olyan kapcsolatban, hogy félelem nélkül el tudja mondani. Nyilván bizonyos kor előtt nem örül neki az ember, de ez mindenkinél más.

Szerintem keress egy alkalmas pillanatot, amikor csak ketten vagytok. Csinálj magatoknak két forró csokit és bökd ki. Ha már jó ideje együtt vagytok a barátoddal, akkor nyilván anyukád is tudja, hogy előbb-utóbb le fogtok feküdni egymással. Amit szerintem jó ha tud: végiggondoltad és felkészültél rá. Védekeztek. Nem egy futó dolog, hanem szerelmesek vagytok. Vigyáz rád és örömödet leled a dologban.

2014. jan. 5. 13:04
 6/17 anonim ***** válasza:
0%
Az, hogy "védekezzünk rendesen", neked mi mást takar?
2014. jan. 5. 13:05
 7/17 anonim ***** válasza:
71%
Mondjuk ha megtanulsz olvasni, és látod, hogy "védekezünk rendesen", akkor neked is azt fogja jelenteni a dolog, amit nekem, mégpedig azt, hogy védekeztek, amikor lefeküdtek egymással. Ez még nem jelenti azt, hogy tablettára akar váltani az óvszerről.
2014. jan. 5. 13:08
 8/17 anonim ***** válasza:
0%
Jól van na, ilyen borzalmas helyesírással, mint a kérdezőé, az ember nem tudja, mit is akar tulajdonképpen, aztán automatikusan javít.
2014. jan. 5. 13:12
 9/17 anonim ***** válasza:
0%
Meg érted, ha nem szeretnék, hogy terhes legyen, az óvszer nem a legjobb megoldás.
2014. jan. 5. 13:13
 10/17 anonim ***** válasza:
0%
Basszus, mi bajod van, így kell beszélni egy embertársadddal? Tanulj már meg viselkedni, vagy fogd be!
2014. jan. 5. 13:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!