Szilveszter volt,és barátokkal kimentünk szilveszterezni a városba.És találkoztam egy nagyon rendes fiúval akivel sokat beszélgettünk,és hát megölelt nem is egyszer.Én voltam egyedül lány.Jól esett,hogy egy fiú megölelt és,hogy kedvel még,ha csak barátilag is(szerelmes egy másik lányba),de úgy érzem,hogy nem szabadott volna engednem,hogy megöleljen...Tudom,hogy csak barátként ölelt meg,de én csak aznap este ismertem meg.Félek,hogy ha valaki megtudja esetleg egy ízléstelen embernek fog tartani.Egyébként barátom még nem volt,és csak most kezdtem el fiúkkal barátkozni.
Nem, bar ha te annak erzed ne engedd. Ez meg semmi. Altalaban bulikon errefele szinte teljesen ismeretlenul vagy ismeretlenul elvezik egymas tarsasagat(csok meg ilyenek)
2014. jan. 5. 20:39
12/18 A kérdező kommentje:
10-es nincs apukam.Anyukam elettarsaival is mindig tartozkodo voltam.Ilyen vagyok, nekem ez a normalis.Huh ,ez a valasz sziven utott.
Egyebkent eleg szurrealis lenne oralisan kielegeteni egy fiut 14 evesen, mashogy neveltek.Egyebkent is akinek van egy cseppnyi esze nem csinal ilyet.Koszonom az eddigi valaszogat, akinek valami hozzafuzni valoja van a dologhoz nyugodtan, varom a valaszokat:)
2014. jan. 5. 20:57
13/18 anonim válasza:
ahogy olvastam a kérdést azt hittem már valami durva dologról lesz szó.. egyébként ne aggódj emiatt teljesen normális :)
2014. jan. 6. 01:38
14/18 anonim válasza:
Nahát ez fantasztikus! De komolyan! Nagyon jó starthelyed van a helyes élethez vezető útra és szép nevelésed is van, kívánom, hogy tudj szembe menni mindig a tömeggel, ha kell!
De ölelkezni bátran lehet, embertől függ, hogy kinek mi a szeretetnyelve - van akinek ez.
2014. jan. 8. 22:37
15/18 anonim válasza:
Miért tartana bárki is ízléstelennek? Egy ölelésben nincs semmi, mutatok valamit privátban:))
2014. jan. 8. 23:16
16/18 anonim válasza:
Nem kötekedni szeretnék,de nem tudom mennyire szép nevelés az,ha a kérdező lány azt gondolja,hogy egy ölelés miatt fogják őt r*bancnak nézni és ízléstelen embernek?!
Persze nem szidni szeretném a nevelést amit kapott (Isten ments) csak kicsit bökte a szemem,hogy szerintem azért ez se túl "normális" dolog, oké az se ha ilyen korú lányokon már egy halom fiú átment,de na..
2014. jan. 8. 23:42
17/18 anonim válasza:
Na jó, utóbbiban van igazság, így helyesbítek: az átlagos színvonalat meghaladó minőségű nevelést kaptál
2014. jan. 9. 01:12
18/18 A kérdező kommentje:
Ha esetleg arra gondoltok, hogy anyukam szigoru, nem:) nalunk sosem volt tabu az ilyen fajta dolog.Sot anyukam igazan fiatalos es egy vermesebb fajta ember(csaladi orokseg).Nem kapnek egy ilyen dologert, bar ezt nem meseltem el neki mert .Meghat en mas vagyok, mint egy atlagos lany, sosem voltam felszabadult fiuk kozott.Mindig rosszul ereztem magam a kulsom miatt.Feltem, hogy esetleg nem fogadnak el.En a baratnoim miatt aggodom.Nem is mertem veluk beszelgetni errol, mert tudom, hogy furcsallnak a dolgot.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!