Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek baj, ha hagytam...

Szerintetek baj, ha hagytam ezt? 14/L

Figyelt kérdés
Szilveszter volt,és barátokkal kimentünk szilveszterezni a városba.És találkoztam egy nagyon rendes fiúval akivel sokat beszélgettünk,és hát megölelt nem is egyszer.Én voltam egyedül lány.Jól esett,hogy egy fiú megölelt és,hogy kedvel még,ha csak barátilag is(szerelmes egy másik lányba),de úgy érzem,hogy nem szabadott volna engednem,hogy megöleljen...Tudom,hogy csak barátként ölelt meg,de én csak aznap este ismertem meg.Félek,hogy ha valaki megtudja esetleg egy ízléstelen embernek fog tartani.Egyébként barátom még nem volt,és csak most kezdtem el fiúkkal barátkozni.

2014. jan. 4. 21:12
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Teljesen belefér! Valóban nem kell elkapkodni a dolgokat, de egy baráti ölelés a megfelelő pillanatban teljesen belefér. Nem tettél ezzel semmi rosszat. Akkor sem, ha csak barátok vagytok. Nekem a legjobb barátom fiú, ezért biztosan állíthatom, hogy zaklatott időben nekik is nagyon fontos és jól esik egy ölelés. :) Tedd el a szép emlékek közé :)
2014. jan. 4. 21:15
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Jajj nehülyéskedj, én a saját bulimon szilveszterkor ismertem meg egy lányt, nincs barátja, de nem is arról volt szó, szimplán csak haverkodtunk, de táncoltunk is, és amikor álmos volt ott feküdt a vállamon... Tökcukivolt, hogy már elfáradt.:) Végén meg baráti puszival köszönt el... És nem volt ebben sem semmi szerintem. (És ő se tulajdonított ennek semmit.)

Plusz a mai csajok minden szarért megölelnek:D Szóval ez semmi, nem bíztatlak semmire, de ez belefért...:D

Másrészt én fiú létemre folyton olyan szeretethiányosnak érzem magam, imádom, ha valaki megölel, csupán így kifejezi, hogy olyan bizalmas a viszonyunk, hogy már belefér egy ölelés is... Jó érzés, hogy van akinek számítok.:)

2014. jan. 4. 21:31
 3/18 anonim ***** válasza:
100%
Én minden barátomat ölelgetem. Akár fiú, akár lány! CSAK BARÁTILAG!!!
2014. jan. 4. 21:55
 4/18 anonim ***** válasza:
27%

Én kikezdtem egy sráccal, akinek barátnője van, lesmároltam egy haveromat, ráírtam egy lányra, mert megtetszett, egy barátnőm elcsábított, belementem, de nem lett belőle semmi...

Lightos. Én sem csináltam gyakorlatilag semmit, szóval... :D

14/L

2014. jan. 4. 22:10
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen jó dolog ez 14 évesen,ezen semmit sem kell szégyellni!

18/L

2014. jan. 5. 00:04
 6/18 anonim ***** válasza:
0%
ennyi srácok... nem kell itt a duma meg a széptevés, kis interakció meg az újdonság varázsa és már viszket is nekik és azt hiszik hogy te vagy a szőke herceg
2014. jan. 5. 00:36
 7/18 anonim ***** válasza:
100%

Ez aranyos, meg elég ritka. Őszintén mikor megnyitottam a kérdést nem erre számítottam,a mai 14 éves lányokból kiindulva.

Kérdező..ne aggódj,semmi rosszat nem csináltál,ennél ezerszer-de ezerszer durvább dolgokat láttam szilveszterkor! Egy baráti ölelésben semmi szégyelni való nincsen,de még akkor se ha te picit többet érzel iránta. Az meg,hogy az nap ismerted meg,na bumm :)

2014. jan. 5. 00:37
 8/18 anonim ***** válasza:
100%
Tedd el a szép emlékek közé, egy ölelésben nincs semmi rossz, pláne, ha jóban is vagytok. :) Nekem is vannak fiú haverjaim, van, hogy elköszönésnél mi is átöleljük egymást, csak barátilag, persze. :)
2014. jan. 5. 11:34
 9/18 anonim válasza:
77%

jezus...ez csak egy ölelés..ha le*szoptad vna még megérteném..-.-""

14/L

2014. jan. 5. 18:39
 10/18 anonim válasza:
100%

Ez csak egy ölelés, könyörgöm...

Ha az apukád megölel, pedofil? Nem. Na látod, akkor ne tegyél úgy, mintha meg...ott volna mindenki előtt.

2014. jan. 5. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!