Szerintetek baj, ha hagytam ezt? 14/L
Jajj nehülyéskedj, én a saját bulimon szilveszterkor ismertem meg egy lányt, nincs barátja, de nem is arról volt szó, szimplán csak haverkodtunk, de táncoltunk is, és amikor álmos volt ott feküdt a vállamon... Tökcukivolt, hogy már elfáradt.:) Végén meg baráti puszival köszönt el... És nem volt ebben sem semmi szerintem. (És ő se tulajdonított ennek semmit.)
Plusz a mai csajok minden szarért megölelnek:D Szóval ez semmi, nem bíztatlak semmire, de ez belefért...:D
Másrészt én fiú létemre folyton olyan szeretethiányosnak érzem magam, imádom, ha valaki megölel, csupán így kifejezi, hogy olyan bizalmas a viszonyunk, hogy már belefér egy ölelés is... Jó érzés, hogy van akinek számítok.:)
Én kikezdtem egy sráccal, akinek barátnője van, lesmároltam egy haveromat, ráírtam egy lányra, mert megtetszett, egy barátnőm elcsábított, belementem, de nem lett belőle semmi...
Lightos. Én sem csináltam gyakorlatilag semmit, szóval... :D
14/L
Teljesen jó dolog ez 14 évesen,ezen semmit sem kell szégyellni!
18/L
Ez aranyos, meg elég ritka. Őszintén mikor megnyitottam a kérdést nem erre számítottam,a mai 14 éves lányokból kiindulva.
Kérdező..ne aggódj,semmi rosszat nem csináltál,ennél ezerszer-de ezerszer durvább dolgokat láttam szilveszterkor! Egy baráti ölelésben semmi szégyelni való nincsen,de még akkor se ha te picit többet érzel iránta. Az meg,hogy az nap ismerted meg,na bumm :)
jezus...ez csak egy ölelés..ha le*szoptad vna még megérteném..-.-""
14/L
Ez csak egy ölelés, könyörgöm...
Ha az apukád megölel, pedofil? Nem. Na látod, akkor ne tegyél úgy, mintha meg...ott volna mindenki előtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!