SOS Lombikosok! Tegnap nega. Teszt ma megnéztem és pozitívat mutatott. Ez lehet baba? Már mindent abba hagytam!
Figyelt kérdés
2013. dec. 1. 17:26
1/11 anonim válasza:
Ha a tegnapi teszt lett mára pozi az nem érvényes.
2/11 anonim válasza:
Az csak száradási csík. Sajnálom :(
De amíg nem jön meg, addig van remény.
Szorítok, hogy sikerüljön!!! :)
3/11 A kérdező kommentje:
Köszi, de enyhén barnázok.:(
Csak az eddigi neg. tesztek nem változtak pozitívra soha!
Ez most nagyon megzavart.:(
2013. dec. 1. 17:48
4/11 A kérdező kommentje:
Annyira jó lenne ha tényleg lenne ott baba, de most meg azon idegeskedek, hogy az utrot abba hagytam tegnap a nega. teszt után.:(
2013. dec. 1. 17:49
5/11 anonim válasza:
szerintem egy újabb tesztet megér a dolog, hogy megnyugodj.
6/11 A kérdező kommentje:
Igen vsz. az lesz:)
2013. dec. 1. 18:27
7/11 anonim válasza:
uj teszt és reméljük pozitiv lesz!
8/11 anonim válasza:
Utrogestant hagytad abba? Szerintem még 1-2 napig használd. A barnázás attól is lehet, ha hirtelen lecsökken a sárgatest szint. Ha 1-2 napon belül mégis negatív a teszted, csak akkor hagyd abba!
9/11 anonim válasza:
Szintén lombikos vagyok.Tapasztalatból mondom:ne hagyd abba a gyógyszert,ameddig tutira ki nem derül az eredmény!!!Én is barnáztam,negatív volt a teszt,a vérvétel pedig pozitív lett,meg is bántam,hogy aznap reggel nem használtam az utrogestant.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!