Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Lombikosok, van olyan, hogy...

Lombikosok, van olyan, hogy ha 2 embrio megtapad és az egyik baba elmegy, akkor visszaesik a hcg?

Figyelt kérdés
A kérdésemet ugy értem h volt egy jó pár pozi tesztem,és a mai már negatív.Et+10.napon vagyok.Lehet még pozi tesztem?Mármint lehet h azért visszaesik a hcg mert elmegy az egyik,de majd ujratermelődik?
2013. nov. 11. 09:36
 1/7 anonim ***** válasza:
legjobb lenne elmenned egy HCG vérvétlere. Sajnos gyakran van kémiai terhesség vagyis elindul valami de sajnos aztán mégsem marad meg. Beszélj a meddőségi intézettel ahol csinálták. remélem minden rendben lesz és lesz baba...
2013. nov. 11. 09:39
 2/7 A kérdező kommentje:
köszi,h írtál.De nem tudom h reménykedhetek e.
2013. nov. 11. 09:59
 3/7 anonim ***** válasza:

Nem esik vissza, es a teszt sem lesz negatív.

Tényleg jo lenne egy vervetel, hívd fel a meddosegidet szerintem is!

2013. nov. 11. 10:03
 4/7 A kérdező kommentje:
a dokim nálunk csak beülti után a 21.napon rendel vissza uh-ra.
2013. nov. 11. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:

Nálunk a beultetes utáni 14. vagy 12. napon mindig vervetel van (attól függ, hány naposan ültetnek vissza)

Csak ezért írtam.

Ugyanolyan tesztet használtal? Ugyanakkor kb?

2013. nov. 11. 10:42
 6/7 A kérdező kommentje:
egészen vasárnapig egy kazettás 10-es tesztet,végig kimutatta halványan.szombaton a digitális is kimutatta.vasárnap másik fajta nem mutatta.a kazettás tesztem elfogyott,vasárnap volt az utolsó.És h megnyugodjak csináltam egy digitálisat ma ami nega lett ami szombaton pozitiv.
2013. nov. 11. 11:11
 7/7 anonim ***** válasza:
Én úgy jártam, hogy egyszercsak elkezdtem vérezni, azonnal ügyelet. Ott látszott a méhben egy 10 mm-es petezsák. Hazaküldtek, hogy pihenjek, magnézium, egy hét múlva kontroll. Másnap halványabb lett a teszt. Aztán utána is minden nap halvány, de pozitív volt a teszt. Kiderült, hogy a másik méhen kívül volt. De a teszt végig pozitív volt, csak halványabban. Szerintem is biokémiai lesz nálad, olyanom is volt, akkor eleinte erősödött, majd halványult a teszt, és egyszer csak negatív lett, vérzés nem volt, csak pár nappal az után indult meg, hogy abbahagytam a progeszteront.
2013. nov. 14. 15:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!