Szerintetek normális, hogy egy 14 éves lány szexel a barátjával?
Annyira felhúztam magam ezen, már majdnem ott tartottam, hogy tiltom a csajt, pedig jóba vagyok vele, meg minden.
De 14 évesen szexelni.. ez beteges.
A családomban, az ismerőseim között sokan vannak akik 14-15 évesen kezdtek el nemi életet élni (jómagam is nyilván), és egyik sem esett teherbe. Már elmondtam milliószor, az hogy valaki szeret dugni, nem jelenti hogy nem képes felhúzni egy óvszert.
A kisgyerekeknek meg szokták tanítani hogyan kell használni a kést, ollót, hogyan kell átkelni a zebrán, stb. Ezek egyike sem olyan egyszerű mint felhúzni egy gumit.
Nevetséges hogy egyesek azzal érvelnek, hogy aki 14 évesen szexel az terhes lesz. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ha valaki lassú gondolkodású, életképtelen, magyarán szólva egy hülye, az 19 évesen, sőt 45 évesen is ugyanakkora hülye lesz. Mint mondtam, ez az egész nem kor függő.
És kedves utolsó, köszönöm szépen. Bár nem értem miért kell a másiknak rosszat kívánni, én sem kívántam neked, hogy a gyereked magányosan és egyedül haljon meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!