Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy 14 éves lány szexel a barátjával?

Figyelt kérdés

Annyira felhúztam magam ezen, már majdnem ott tartottam, hogy tiltom a csajt, pedig jóba vagyok vele, meg minden.

De 14 évesen szexelni.. ez beteges.

2014. jan. 4. 01:19
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
54%
Utolsó, kívánom hogy az érett, 14 évesen szexelő lányod állítson haza egy unokával.
2014. jan. 7. 15:13
 32/34 anonim ***** válasza:
19%
65%os ostoba vagy de nagyon,én gratulálok a buta felfogásodért,ha egy gyerek normálisan van nevelne,foglalkoznak vele,nem fog gyerekként a szexbe és a párkapcsolatba menekülni,csak mert otthon nem kapja meg a gondoskodást,baj van a fejeddel ha normálisnak tekinted,ha egy 14-15 éves gyerek szexuális életet él.nem tiltással kell megoldani nevelni kell,sokat beszélgetni vele,időben felvilágosítani,és egy normális értékrendet kell neki átadni,nem azt,hogy "szexelj lányom ha kívánod nem baj,hogy még csak 14 vagy veszek majd tablettát hogy a hormonrendszered is tönkre menjen,vagy esetleg megbánod később kit érdekel lényeg,hogy liberális szülő legyek a gyerek csináljon bármikor bármit"
2014. jan. 7. 16:44
 33/34 anonim ***** válasza:
76%

A családomban, az ismerőseim között sokan vannak akik 14-15 évesen kezdtek el nemi életet élni (jómagam is nyilván), és egyik sem esett teherbe. Már elmondtam milliószor, az hogy valaki szeret dugni, nem jelenti hogy nem képes felhúzni egy óvszert.

A kisgyerekeknek meg szokták tanítani hogyan kell használni a kést, ollót, hogyan kell átkelni a zebrán, stb. Ezek egyike sem olyan egyszerű mint felhúzni egy gumit.

Nevetséges hogy egyesek azzal érvelnek, hogy aki 14 évesen szexel az terhes lesz. Semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz. Ha valaki lassú gondolkodású, életképtelen, magyarán szólva egy hülye, az 19 évesen, sőt 45 évesen is ugyanakkora hülye lesz. Mint mondtam, ez az egész nem kor függő.

És kedves utolsó, köszönöm szépen. Bár nem értem miért kell a másiknak rosszat kívánni, én sem kívántam neked, hogy a gyereked magányosan és egyedül haljon meg.

2014. jan. 7. 16:50
 34/34 anonim válasza:
Nos manapság sokan azt mondják hogy 14 évesen nem normális szexelni mert még gyerekről van szó. Érdekes hogy pl a szüleim gyerekkorában meg 17 éves lány már sok esetben feleség volt és gyereket szült vagy 17 évesen már feleségként állapotos volt. Most meg azt mondják hogy 14 évesen szexelni elítélendő dolog és a szülő hibája. Még csak azzal sem megvédhető a dolog hogy de régebben más volt, mert ha ebből indulunk ki akkor régebben a 14 éves kislányok is fejletlenebbek voltak 14 évesen és nem volt meg nekik ennyi évesen, ma meg már az a ritka ha egy 14 éves kislánynak nem jön meg ennyi éves korában. A mai gyerekekkel igazából az a gond hogy bár testileg fejlettebbek de viszont a mai gyerekek felelőtlenebbek. Régebben ( ahogyan a szüleim mondták ) felelősségteljesek voltak a 14 éves kislányok és kisfiúk is, ma meg már 14 évesen ha megkérdezik a legtöbb gyerektől hogy minek szeretne menni továbbtanulni nem képes megmondani.
2022. febr. 11. 14:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!