Szerintetek normális, hogy egy 14 éves lány szexel a barátjával?
Annyira felhúztam magam ezen, már majdnem ott tartottam, hogy tiltom a csajt, pedig jóba vagyok vele, meg minden.
De 14 évesen szexelni.. ez beteges.
Szerintem meg kérdező, az csakis téged minősít, hogy egy ilyen miatt képese lennél nem szóba állni valakivel. Mi közöd a magánéletéhez?! Gondolom azért mondta el, mert bízott benned. Hát úgy tűnik hiba volt, már csak azt tekintve is, hogy kiírtál róla egy kérdést, de a minősítésed sem semmi a lányról.
Nekem is van barátnőm, aki 12-13 évesen vesztette el a szüzességét. Attól még, hogy nem tartom helyesnek, emiatt nem szakítom meg vele a kapcsolatot, és nem ítélkezek. Nem mondta senki, hogy követned kell a lány példáját.
Tehát elismétlem : SEMMI KÖZÖD HOZZÁ.
(Különben szerintem durva úgy vélekedni valamiről, hogy "beteges", mondhatni beteges. De ezt inkább halkan jegyzem meg)
Normálisnak nem normális, mert egy 14 éves még gyerek. Lehet, hogy fizikailag már nem az, de szellemileg igen. Az ilyen lányok szoktak huszonéves korukra kiégni.
28N
Én felnőtt fejjel is csak azt tudom mondani, hogy az emberiség történetében ez soha nem volt probléma. Aztán jött a nagy szexuális forradalom, azóta mindenki megbotránkozik rajta. :) Elgondolkodtató.
Az igaz, hogy ma már nincs társadalmi nyomás a mielőbbi gyermeknemzésre, ugyanis javultak az életkörülmények, és fejlődött a gazdaság, technológia, stb., de ettől még az ember biológiája mit sem változott pár 100 év alatt..
Természetesen egy 14 éves még gyerek, de mint tudjuk a hormonok és a testi fejlődés egy természetes szexuális vágyat ébresztenek fel. Van akiben előbb, van akiben később. Semmilyen esetben sem gondolom, hogy helyes dolog lenne az érzéseinket elfojtani. A szex annak való, aki vágyik rá, akár 14 éves, akár 24.
Ennél fogva én támogatom hogy mindenki akkor szexeljen amikor akar. Ennek semmi köze az életkorhoz, sem a szülőkhöz, sem ahhoz hogy egyesek ezt elítélik.
Mindig azzal jönnek hogy aki 18 előtt szexel az gyerekes felfogású, hát én pedig azt gondolom hogy egy értelmes felnőtt beláthatja, hogy senkinek nem lehet megtiltani az érzéseit.
Kisfiam, mától nincsen éjszakai magömlés, megértettem??!! Kislányom, mától nem lesz nedves az a bugyi, megértettem??!! Különben kezed lábad kitöröm!
Gratulálok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!