Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Szerintetek normális, hogy...

Szerintetek normális, hogy egy 14 éves lány szexel a barátjával?

Figyelt kérdés

Annyira felhúztam magam ezen, már majdnem ott tartottam, hogy tiltom a csajt, pedig jóba vagyok vele, meg minden.

De 14 évesen szexelni.. ez beteges.

2014. jan. 4. 01:19
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
11%
egyik sem érzi magát késznek,hogy is érezni lelkileg,szeméyiségileg is fejletlen,azt sem tudja tulajdonképpen mi a szex
2014. jan. 4. 19:23
 22/34 anonim ***** válasza:
76%

Szerintem meg kérdező, az csakis téged minősít, hogy egy ilyen miatt képese lennél nem szóba állni valakivel. Mi közöd a magánéletéhez?! Gondolom azért mondta el, mert bízott benned. Hát úgy tűnik hiba volt, már csak azt tekintve is, hogy kiírtál róla egy kérdést, de a minősítésed sem semmi a lányról.

Nekem is van barátnőm, aki 12-13 évesen vesztette el a szüzességét. Attól még, hogy nem tartom helyesnek, emiatt nem szakítom meg vele a kapcsolatot, és nem ítélkezek. Nem mondta senki, hogy követned kell a lány példáját.

Tehát elismétlem : SEMMI KÖZÖD HOZZÁ.

(Különben szerintem durva úgy vélekedni valamiről, hogy "beteges", mondhatni beteges. De ezt inkább halkan jegyzem meg)

2014. jan. 4. 19:53
 23/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem normális, de nem beteg. Ha alapból kedveled, akkor meg miért húzod fel magad ezen? A barátnőmnek pl az nem normális, hogy milyen stílust követek, de nem húzza fel magát rajta, amíg ő nem lesz ilyen és amíg nem köti az orrodra. Engem pl addig nem zavar egy füves, amíg nem erről szól minden második mondata. Az sem normális dolog, ha valaki füvezik, mégsem beteg. Rengeteg rendes füves mászkál az utcákon, és rengeteg rendes 14 évesen szexelő lány is. Az, ha 14 évessen lefekszik valakivel nem azt jelenti, hogy egyik napról a másikra ördöggé válik. Ugyanaz az ember marad. Ha gyakran cserél pasit, akkor már gáz, de én akkor sem tiltanám le, maximum jobban elkezdeném méregetni, hogy érdemes-e vele barátkoznom. Persze, ha ennyire fontos neked ez, akkor tiltsd le, de ne ez alapján rangsorold az embereket. Pl vannak iszonyú szemét aggszüzek is.
2014. jan. 4. 22:21
 24/34 anonim ***** válasza:
20%
hú a kis taknyosok egyből lepontozzák azokat,akik szerint nem normális és nem is egészséges gyerekként szexelni,ezzel csak azt erősítik,hogy éretlen kisgyerekek
2014. jan. 5. 08:22
 25/34 anonim ***** válasza:
11%
Jól mondod utolsó:-D
2014. jan. 5. 10:07
 26/34 anonim ***** válasza:
90%
A testi fejlődés több esetben megelőzi a szellemit...
2014. jan. 5. 11:39
 27/34 anonim ***** válasza:
0%
99,999%ban biztosan
2014. jan. 5. 11:40
 28/34 anonim ***** válasza:
30%

Normálisnak nem normális, mert egy 14 éves még gyerek. Lehet, hogy fizikailag már nem az, de szellemileg igen. Az ilyen lányok szoktak huszonéves korukra kiégni.

28N

2014. jan. 5. 12:39
 29/34 anonim ***** válasza:
79%
Most gondolom majd kapom a lepontozást,de én is 14 évesen veszítettem el..A srác 5 évvel volt idősebb nálam,régóta ismertük egymást és én beleszerettem.Nem hinném,hogy r*banc lettem,vagy más mint a korombeli lányok akik később vesztették el a szüzességüket.Nem bántam meg,és nem érzem úgy,hogy várnom kellett volna még vele.Bár meglehet,hogy csak én voltam érettebb mint a mai 14 évesek.Megmondom őszintén nem voltam/vagyok büszke arra,hogy ennyi idősen történt az első,nem is kürtöltem világgá,alig tudja pár ember.Na de mindegy is,ez én vagyok,az én döntésem volt nem érzem rosszul magam emiatt,csak néha azért elég rossz érzés mikor azt olvasgatom,hogy r*bancozzák le azokat akik ennyi idősen már szexeltek.Szerintem ez nem a kortól függ,jó mondjuk van egy határ de ha az eember testileg-lelkileg érett rá akkor miért ne?Ezzel persze nem azt akarom mondani,hogy minden tizenéves "idióta" kamasz szexeljen,mert tényleg nem kell elsietni
2014. jan. 5. 22:47
 30/34 anonim ***** válasza:
76%

Én felnőtt fejjel is csak azt tudom mondani, hogy az emberiség történetében ez soha nem volt probléma. Aztán jött a nagy szexuális forradalom, azóta mindenki megbotránkozik rajta. :) Elgondolkodtató.

Az igaz, hogy ma már nincs társadalmi nyomás a mielőbbi gyermeknemzésre, ugyanis javultak az életkörülmények, és fejlődött a gazdaság, technológia, stb., de ettől még az ember biológiája mit sem változott pár 100 év alatt..

Természetesen egy 14 éves még gyerek, de mint tudjuk a hormonok és a testi fejlődés egy természetes szexuális vágyat ébresztenek fel. Van akiben előbb, van akiben később. Semmilyen esetben sem gondolom, hogy helyes dolog lenne az érzéseinket elfojtani. A szex annak való, aki vágyik rá, akár 14 éves, akár 24.

Ennél fogva én támogatom hogy mindenki akkor szexeljen amikor akar. Ennek semmi köze az életkorhoz, sem a szülőkhöz, sem ahhoz hogy egyesek ezt elítélik.

Mindig azzal jönnek hogy aki 18 előtt szexel az gyerekes felfogású, hát én pedig azt gondolom hogy egy értelmes felnőtt beláthatja, hogy senkinek nem lehet megtiltani az érzéseit.

Kisfiam, mától nincsen éjszakai magömlés, megértettem??!! Kislányom, mától nem lesz nedves az a bugyi, megértettem??!! Különben kezed lábad kitöröm!

Gratulálok!

2014. jan. 7. 15:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!