Szerintetek normális, hogy egy 14 éves lány szexel a barátjával?
Figyelt kérdés
Annyira felhúztam magam ezen, már majdnem ott tartottam, hogy tiltom a csajt, pedig jóba vagyok vele, meg minden.
De 14 évesen szexelni.. ez beteges.
2014. jan. 4. 01:19
11/34 anonim válasza:
ha érett gondolkodású és régóta van együtt a barátjával, megbízható, védekeznek, monogám, stb. akkor szerintem ezzel nincs gond. Én kb. 15 évesen vesztettem el a szüzességem, egy évet jártam előtte a fiuval és utána még egy évet. nem lettem szar ember :) csak nem kell világgá kürtölni.
12/34 anonim válasza:
Nem normális, de manapság nem ritkaság. Mindenki a saját életéért felelős. Akkor is, ha fiatal és akkor is, ha elszúrja. A törvények manapság pedig olyanok, hogy amit nem tudunk megtiltani, azt megengedjük és akkor nincs vele gond. Gumigerinc törvényhozás. Ettől még a 12 éves gyerekek szexuális élete nem lesz normális dolog.
13/34 anonim válasza:
Tényleg nem normális, ha 12 éves gyerekek szexelnek, de úgy látszik ezt a politikusok nem fogják fel!
14/34 anonim válasza:
Nem nem normális,nem is egészséges,lehet van már melle és menstruál,de akkor is egy éretlen kislány még,és egy gyerek kapcsolatba nem fér bele a szex és egy 13-15 éves még bőven gyerek,sőt még egy 16 éves is.
15/34 anonim válasza:
Valójában nem normális,de a mai világban már normálisnak számít.
17/34 anonim válasza:
Nem ez lenne a normális főleg manapság ,hogy senki sincs rákényszerítve , mégis ezt teszi mert ettől idősebbnek képzeli magát. Azért a középkorba ez másként ment de ez most lényegtelen.
18/34 anonim válasza:
Az osztálytársam 13 éves kora óta él nemi életet. most 15. azzal indokolta hogy csak majd ne kelljen félnie az elsőtől. Meg tök sok 14-15 éves akarja elveszíteni a nyáron. Mostmár az sem meglepő ha 10 év a "párok" között a korkülömbség. Beteges de mindennapos.
19/34 anonim válasza:
Az ő dolga.
Én 14 éves vagyok, és a szex kapcsán egy nagy fenntartásom van: ha ne adj' isten nem elég jó a védekezés, akkor teherbe eshetek, és nem tudnék mit kezdeni a szituációval. Mindegy, hány éves az ember, ha nem tud mit kezdeni egy nem kívánatos terhességgel, akkor ne éljen egyelőre nemi életet.
20/34 anonim válasza:
hát énszerintem ez egyéntől függ. ha a csaj késznek érzi rá magát, akkor csinálja. szerintem nem beteges, attól mert te még nem állsz rá készen, ő lehet hogy igen. ne ítélkezzetek már -.-"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!