Mi a véleményetek arról, hogy egy 13 éves lány az
anyjával berúgtak, és ezt még híresztelik is?
2014. jan. 3. 15:36
Nem a legszebb, de azért nem szégyen és gyalázát. Ha egy anyuka berúgva szidja és veri a lányát, elissza a kajára és számlákra szánt pénzt, na, az szégyen és gyalázat. Biztos nem fognak minden nap inni, most szilveszterkor lehet engedett neki 1 sört meg egy pohár pezsgőt, attól nem lesz semmi baja senkinek.
2014. jan. 3. 15:39
3/10 A kérdező kommentje:
Nem alkoholista az anyuka, nem iszik rendszeresen. Sőt, eddig még sosem hallottam tőle, hogy bármennyit is ivott volna.
Nem tartom helyesnek, hogy egy 13 éves kislány berúgjon. Sem szilveszterkor, sem máskor. De ez az én véleményem. Tudom, hogy felgyorsult a világ, meg minden, de akkor sem tartom helyénvalónak. Pedig én sem vagyok ám idős, sőt, én is csak a tízes éveim vége felé járok.
Hogy egy anyuka berúg szilveszterkor előfordulhat, nem ítélem el. Egyébként is könnyű átlépni a határt, és a pezsgő könnyen az ember fejébe szállhat. Az, hogy a lánya is ott volt a buliban, szintén nem elítélendő, hagy szórakozzon egy kicsit a lány is. De hogy még a lány is berúgott, szerintem már elég helytelen dolog. Egy 13 éves gyereknek eleve nem engedném, hogy nagyon igyon, csak pezsgővel koccintanánk.
2014. jan. 3. 16:53
Szerintem inkább az anyjával rúgjon be, mint a szomszéd Lakatos Jocóval. Aki olyan, az 13 évesen úgyis inni fog. Én is ilyen voltam 13 évesen, sőt már 12 évesen is. A barátom is. Suli után kimentek inni. Meg lehet oldani. Nem mondom, hogy példás, de néha-néha belefér. Én is ittam már anyámmal, persze nem is csíptünk be, söröztünk, likőröztünk. Nem vagyunk alkoholisták. Viszont az, hogy híresztelik az gáz.
2014. jan. 3. 17:38
Durva dolog,de megmondom őszintén legalább nem az volt,hogy feszengeni kell a lánynak.Végülis az anyja nem tud neki gyereket csinálni,meg azért gondolom nem az árokba fetrengtek..egyébként a gyámügynek csodálom,hogy senki sem szólt.
2014. jan. 3. 18:58
Annyira azért én nem tudom elítélni. Bár a 13 éves kor, egy kicsit durva számomra. Olyan 15 éves lehettem, mikor a barátnőmnél szilveszterezhettem. Anyuék tudták, elengedtek. A barátnőm mamája egy vagány nénike volt. Este 8 körül kirakott egy 7 decis Hubertust, hogy igyatok, ha akartok. Azt akarta, ha már mindenáron ki akarjuk próbálni a piát, akkor ezt ne máshol, hanem otthon, kvázi felnőtt felügyelete mellett tegyük. (azóta sem ittam Hubertust:) )
2014. jan. 3. 19:05
I don't want to live on this planet anymore.
2014. jan. 5. 11:46
Hát ez elég gáz. 13 évesen nem hiszem, hogy alkoholt kéne inni, ráadásul berúgásig. Én is anyummal buliztam elsején, de egyikőnk se lett részeg (jó, ő a 2 korsó sörtől kicsit többet vigyorgott :D).
17/L
2014. jan. 6. 20:48
10/10 Dorka0001 válasza:
Jesus! Hol eltek....Miert baj az ha az anyjaval kicsit jolerzik magukat? Igen. 13 eves. Le gazozzatok a helyzetet, amikor a 13 eves kislanyokat hazibulikba bedrogozva anyuci nelkul eppen korbeadnak a fiuk. Na ez a gaz! Es amugy elegge alszentek vagytok, mert ne mondjatok azt, hogy ti 13 evesen nem akartatok olyasmit csinalni mint a "nagyok" :)
2014. márc. 13. 21:23
Kapcsolódó kérdések: