Mit kell tennem?
A baratom beszeretne mutatni a szuleinek es nem tudom, hogy mint mennek ezek ( elso barat).
Puszit gondolom nem kell adni, maximum ha o nem add.
Kezetfogni? az olyan fura volna az anyukaval :S
A testveret letegezhetem? ( 1 evvel nagyobb nallam)
milyen kerdesekre szamithatok a szuloktol? h megy az iskola? meg ilyenek? az en csaladomrol kerdezni fognak?
nekem kell valamit kerdeznem?
Megkerlek szepen segitsetek :o3
16/L
Ne izgulj:)
Puszit illik adni amikor bemutatkozol (szerintem), testvérét nyugodtan tegezd :D, biztosan kérdeznek majd a szüleidről, családodról, rólad, de ne izgulj, ha kedvesek, aranyosak akkor majd minden jön magától! :)
Nem volt még ilyenben részem de körübelül így zajlik le egy ilyen.
Kezetfogsz, mosolyogsz bemutatkozol. Tesóját nyugodtan tegezheted. Ha nem adnak puszit nem kell adnod.
Valószínüleg megkérdezik ezeket mert megakarnak majd ismerni. Ésszerű lenne ha a családodról is kérdeznének.
Nem feltétlen kell kérdezned, de ha van egy érdekes téma, ami őket is foglalkoztatja és téged is akkor nyugodtan kérdezhetsz de nem kötelező.
Ne izgulj. Ne öltözz fel túl kihívóan. Légy önmagad.
koszonom szepen :D
nekem eleg nehez mert nem anyanyelven beszelek a baratommal es felek ,hogy majd izgulni fogok es nem jutnak eszembe a szavak mikor a szuleivel talakozok
Bemész, napszaknak illően köszönsz, miközben az anyuka szemébe nézel, majd kezet fogsz az apukával, és a bátyóval.
Az anyuka valószínűleg kínálgatni fog, te pedig elfogadod, és egy "Köszönöm szépen"-el, mosolyogva elfogadod a kaját/piát. Így ő se gondolja azt, hogy udvariatlan vagy, annak ellenére, hogy tulajdonképpen nem is mutatkoztál be neki.
Ha az anyuka puszizkodni akar, akkor hajrá!
A tesót pedig tegezd nyugodtan. Ha magázod, kiröhög.
Én fiú vagyok, de mindig ezt csinálom. Sose tudtam mit csináljak, mikor egy idősebb nőnek kell bemutatkoznom. Olyan helytelennek tűnik csak úgy állni, és úgy mondani a nevem. Kezet fogni néhányan azt mondták, ilyen helyzetben nem illik, csak ha a leendő főnöknődről van szó.
Előző vagyok, a társalgási rész kimaradt. :)
A kérdéseket eltaláltad. Ezekről szoktak ilyenkor kérdezősködni. Bátran válaszolj, és ha érdekel valami, kérdezz vissza.
A srác tesója lehet, hogy tovább megy, és nem csak alap udvariaskodáshoz tartozó kérdéseket teszi majd fel, és az ízlésedről (filmek, zene, könyvek) fog kérdezni, esetleg elkalandoztok valami más téma felé. Azért ilyenkor illik visszakérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!