Annaaa. kérdése:
Szerintetek mit kéne tennem? Bövebben lent.
Figyelt kérdés
16éves lány vagy anya nembizik meg bennem gyerekként kezel tudom hogy az is vagyok de nem ovodás. barátommal multhéten együtt aludtunk anyu meg is engedte de csak azért mert szülinapja volt az anyjának és buli volt. másként hogy engedné meg ha nincs semmi és csak szeretnék vele lenni mert szeretem?2013. jan. 14. 17:48
1/3 anonim válasza:
Szerintem hiba volt megengedni az együtt alvást,17 évesnek is csak akkor engedném meg ha legalább 1 éve van barátja,nem értem miért nem fogják fel a tinik,hogy egy kapcsolat nem úgy működik hogy összejövünk együtt alvás szex,de valahogy manapság a megismerjük egymást,mindent az elejéről kezdünk,nincs együtt alvás csak egy bizonyos életkor,érettség felett,hosszabb komoly kapcsolatnál ,megérünk a szexre nem működik.13-16 évesek kapcsolatait nem nevezném komolynak.
2/3 anonim válasza:
Nem gyerekként kezel, csak tiniként. 16 évesen meg nem a kapcsolat része az együttalvás, még akkor sem, ha te erre vágysz. A komoly, felnőtt kapcsolatok része az együttalvás, egymás mellett ébredés. Tinikorban nem. Lehet pattogni, hisztizni, stb. Akkor sem tartom normális dolognak. Minden korszaknak meg van (meg kellene , hogy legyen) a maga sajátossága. Ez a suli után találkozós, fagyizós, beülős, mozizós, táncolós időszak. Majd lesz ottalvós is, 20 felett.
3/3 anonim válasza:
nem tudom, szerintem az együtt alvás nem jelenti, hogy egymásnak is esnek.. szerintem ha megértő és jófej anyud van, megbeszéltek mindent, stb, akkor megengedi, legalábbis nekem megengedné. Először kedvesen szépen kérd meg, mondd el neki, hogy nem akarnátok lefeküdni, még nem tervezitek, te semmiképp nem akarod, meg ilyeneket.... am majd írd meg priviben, hogy mi volt :) 16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!