Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tennem, tudnátok segíteni? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Én egy 17 éves tanuló lány vagyok.Egy ideje van barátom, aki szintén nem nagykorú még, és nincs is túlságosan közel hozzám.Már egyszer megpróbáltuk azt, hogy ide költözött, viszont nem járt iskolába ezért hazament, de otthon sem járatják a szülei, hanem inkább dolgoztatják, vagyis csak az apja, aki alkoholista.Az édesanyja nem tud ellene mit tenni mert 10 gyerekkel nem tud hova menni és a ház is az apjuk nevén van.Anyaotthonon is gondolkodtak már, de vannak idősebb korúak is mint akiket felvesznek oda.Most a barátomat ok nélkül eltiltották tőlem avval az indokkal, hogy nem én vagyok a hibás hanem ő de nem tudják máshogy kezelni csak így stb...Most a barátom titokba feladott nekem egy levelet amiben leírt mindent, hogy az apja féltékeny rám és igazából azért nem találkozhatunk, mert akinél maszekolgat az örömlányokat futtat és őt is erre kényszeríti, a saját 18 éves lányát is oda akarta küldeni. Nem tudom mi lenne a módja hogy legalább a barátomat kiszabadítsam abból a környezetből, én nem bírom nélküle, és ő is szeretne velem élni de így olyan nehéz.Ha valaki, bárki tudna nekem segíteni, hogy törvényesen is ide kerüljön, hogy ne tudjanak bele kötni, mert itt legalább iskolába járna, akkor nagyon megköszönném már tényleg tehetetlenné váltam és nincs aki segítsen...2012. dec. 5. 17:29
1/9 anonim válasza:
Vártok egy évet és hopp, oda költözik ahova csak akar.
2/9 DiMalto válasza:
jogilag erre nincs lehetőség...18 éves kor előtt,de ha lenne is betöltené a 18-at mire az ügy lefutna.
4/9 anonim válasza:
A srác nem nagykorú. és.nem jár suliba. ez törvénybe ütközik.
Az apja alkoholista. 10 gyerek van qkikkel nem bírnak. ez nem előnyös
.. szóljatok egy ügyvèdnek.
5/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget. Eléggé el vagyok most keseredve, mert tényleg nagyon agresszív körülmények között van ráadásul a sok kistestvére is. Egyszer a 14 éves hugát álmából is kiverte, mert beteg volt és azt mondta tuti drogozik mert az nem létezik, hogy megbetegedett, és pont az apjánál találtak drogot, nem is keveset. Legalábbis ezt hallottam tőlük.Félek, ha így folytatják elviszik tőlük a gyerekeket, eddig én voltam az akire fogták, de most már nem lesz kire és így lehet jobb lenne nekik, de az anyukája akit szeretek az bele őrülne mert neki már tényleg csak a gyerekei maradtak. Nagyon féltem őket.
2012. dec. 5. 17:36
6/9 A kérdező kommentje:
Én csak segíteni akarok nekik de nem tudom hogyan. ez tényleg nem gyereknek való környezet én legalábbis nem így nőttem fel és nem tudnék beleszokni soha.
2012. dec. 5. 17:37
7/9 anonim válasza:
lehet hogy fájna,de lehet hogy mást kéne keresned....ha te is belekerülsz ebbe az ördögi körbe nagyon megszívhatod...nagyon,nagyon....elhiszem hogy szerelem van meg így meg úgy,de az életben mindíg mindent úgy kell csinálni hogy az neked jó legyen...és ha belekeveredsz ebbe a dologba,neked nagyon nem lesz jó....a leírottakból amúgy is azt veszem ki hogy a srác élete elég....problémás mondjuk úgy....fáj,de lépj tovább,hogy ne szopd be....szerintem....
8/9 A kérdező kommentje:
Egyébként már gyámügyi kézbe van mert jóformán a barátom akkor látott iskolát mikor bevittem őt, hogy felveszik e őt ebbe az iskolába, mert akkor már ha iskolába jár nem szólhatnak elvileg bele. De aztán ott is azt mondták valakinek be kell jönni beíratni, és mi szóltunk a nővérének de ő nem jött pedig megígérte...
2012. dec. 5. 17:39
9/9 A kérdező kommentje:
az lehet jó lenne de akkor cserben hagynám és még pokolibbá tenném az életét, ha tudnám, hogy úgy lépek túl, hogy ő jó kezekben van akkor oké de így nem megy nekem. Inkább akkor eljön hozzám én biztosítom neki leteszi a szakmát legalább még ha a nyarat meg kell várjam is. DE remélem nem így lesz, remélem az anyja legalább elengedi, egyszer.Azt úgysem kérheti, hogy örökre ott maradjon ha nem akar.
2012. dec. 5. 17:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!