Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
nagyon szeretnék együtt lenni egy pasival, ő is velem de jelenleg van pasim és azért gondolkozom rajta nagyon mert annyira a mindennapjaimat kitölti ,mindent vele csinálok vásárlás, számlák befizetése stb..de nem élünk még együtt , jó vele és már 6 éve együtt vagyunk de már nem tetszik annyira külsőre, inkább a másik pasi tetszik jobban nem tudom mit tegyek mert a mostanival nem nagyon vágyok romantikázásra és most is el akar vinni egy pár napos kiruccanásra de nekem nem olyan izgató ez , tudom hogy nem élvezném vele nagyon a dolgot viszont nagyon hiányoznának ezek a dolgok ha szakítanék vele.
2012. dec. 4. 15:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy lenne korrekt, ha megmondanád neki az igazságot. Te is örlődni fogsz csak ebben a kapcsolatban. De honnan tudod, hogy a másik srác nem tervezne kiruccanásokat?
2012. dec. 4. 15:08
 2/4 anonim ***** válasza:
6 év hosszú idő, és elmúlt a szerelem, te viszont újra szeretnéd átélni erről van szó igaz?
2012. dec. 4. 15:10
 3/4 A kérdező kommentje:
2. válaszoló: igen, lehet erről van szó
2012. dec. 4. 15:16
 4/4 anonim ***** válasza:
Nehéz döntés, de ha már csak unatkozol az embered mellett, és megszokásból vagytok együtt, akkor csak egyre jobban őrlődsz, míg a másikról lehet lemaradsz. Nézd, ez csak net, és idegen emberek adogatnak tanácsot úgy, hogy gyakorlatilag nem látnak bele egy ilyen ügyben. Te döntésed, de nekem az jött le az egészből, hogy már nem vagy boldog mellette, és várna rád valahol valami új dolog.
2012. dec. 4. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!