Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha csúnya lány vagyok akkor mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Mit tegyek,hogy szebb legyek valahogy? Nagyon rossz,hogy minden fiú undorral néz rám:(2012. nov. 22. 09:23
2/17 A kérdező kommentje:
Már tettem fel ide képet és elég érdekes válaszok jöttek szóval egyszerűen megsjanál mindenki a külsőm alapján.. meg nem is élethű..általánosságba gondoltam mivel szépítsem magam?
2012. nov. 22. 09:25
3/17 anonim válasza:
Legyen jó tested, lesz pasid. Ha csak csúnya vagy, de nem vagy kövér/testi hibás, akkor nem vagy rossz helyzetben. Fodrász, smink, öltözködésedre odafigyelés és kész.
4/17 anonim válasza:
Így nehéz...
Hülye válaszokat fogsz kapni.
Pl., jelentkezz az "Én is szép vagyok" című műsorba.
5/17 anonim válasza:
Akkor a belsőddel kell hódítanod. Minket pasikat azzal is meg lehet fogni.
6/17 A kérdező kommentje:
De nyugodt lennék,ha a belsőmmel tudnék hódítani sajnos az még katasztrofálisabb:(
2012. nov. 22. 09:31
7/17 anonim válasza:
Keríteni kell egy olyan barátnőt vagy szakembert (pénzügyileg nem épp a leg jobb dolog) aki segít átalakítani a ruhatárad, megtanít rendesen sminkelni stb. Rettentő nagy különbség van egy jól felöltöztetett, kisminkelt nő és egy elhanyagolt, szakadt ruhás szódásüveg szemüvegű között :) 22/F
8/17 anonim válasza:
Mutasd a képet, én nem láttam. Kíváncsi vagyok rád.
9/17 anonim válasza:
Csúnya lány nincs! Találkoztam életem során eggyel... A szépség az esetek 99%-ában megoldható azzal, hogy igényes vagy, mosolygós, ápolt, szép a hajad, körmöd, stb. Természetesen ha emellett emberileg nem vagy vonzó, az sokkal nehezebb kérdés. Pszichológust amúgy én is ajánlanám.
10/17 A kérdező kommentje:
Lehet,hogy vannak ,akik nem vallják be még maguknak sem a hibájukat de én nem iylen vagyok..még barátaim se nagyon vannak ebből gondolom,hogy így esélytelen..
2012. nov. 22. 09:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!