Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Előtte rengetek pasival voltam együtt, de nem kapcsolat céljából, csak a sex miatt. Mióta vele vagyok, megváltoztam, szeretem őt. Folyamatosan azt hallom tőle, hogy r*banc vagyok és biztos megcsalom őt. Pedig ez nem így van. Mit tegyek, hogy bizonyítsam neki? Ha fél órát egyedül vagyok, már áll a bál, hogy tuti megcsaltam :( Azért mondtam el neki a múltam, mert gondoltam ne hazugságra építsük a kapcsolatot. Mit tegyek h ne k*rvázzon le a saját pasim?
2012. nov. 26. 11:54
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Ez ellen ő tudna tenni valamit, te pedig annyit, hogy elmagyarázod neki a féltékenység mibenlétét, és otthagyod. Tudom, rosszul hangzik meg minden, de azt hiszem te nem tudsz többet tenni.
2012. nov. 26. 11:56
 2/22 anonim ***** válasza:
0%

Szakíts, mindkettőtök érdekében.

És aranyszabály, hogy a múltat nem szabad kiteregetni.

2012. nov. 26. 11:57
 3/22 anonim ***** válasza:
A pasid rögeszméjévé vált szerintem, hogy te ilyen vagy, és ehhez tartja magát még akkor is, ha megváltoztál. A kérdés, kell-e neked egy olyan kapcsolat, ami ekkora bizalmatlanságra épül. Kérdezd meg tőle, hogyha ennyire biztos benne, hogy megcsaltad, akkor miért van még veled.
2012. nov. 26. 11:58
 4/22 anonim ***** válasza:

Vagy nem szabad elmondani (mindkét nemre igaz, csajok is betegesen féltékenyek lehetnek hasonló esetben). Vagy ne tűrd neki, szakíts vele.

Egyáltalán, hogy tudsz olyat szeretni, aki ler.biz, miközben most semmivel sem szolgáltál rá?

2012. nov. 26. 12:00
 5/22 anonim ***** válasza:
34%
Látod? Nem kellett volna korábban k*rválkodni és akkor most bízna benned a pasid. Megérdemled, én sem bíznék egy ilyenben, aki több kukit fogott, mint kilincset.
2012. nov. 26. 12:01
 6/22 A kérdező kommentje:
részben megértem őt is, és igaza van az utolsó kommentelőnek, de ha 1x megváltoztam. nem hiszem el h senki semmi olyat nem tett életében amit utána megbánt. meg barátom sem volt 1 szent életű, de én úgy vagyok vele, h az alapján értékelem őt, amit akkor tett miután összejöttünk, nem pedig előtte.
2012. nov. 26. 12:11
 7/22 anonim ***** válasza:
Nekem is volt egy ilyen barátnőm és nem tudtam benne bízni, mert eleinte még meg is csalt. Mire jó az, hogy ku*rvák vagytok? Remélem az élettől szépen megkapjátok a magatokét, bár már ez is épp nagy csapás, hogy ilyen agyatlanok vagytok.
2012. nov. 26. 12:12
 8/22 anonim ***** válasza:

"Látod? Nem kellett volna korábban k*rválkodni és akkor most bízna benned a pasid."

Az szerintem nem "k.rválkodás", hogy a lány is kiszórakozza magát mielőtt elköteleződik. Írta a kérdező, hogy ilyenkor kifejezetten csak szexre kellettek neki a fiúk! Tehát nem csalt meg senkit, egyszerűen nem kellett (még) a komoly kapcsolat.

S ilyen alapon a férfiba se lehet bízni, akin átment a fél város nője.

Mellesleg, a jellem a fontos. Egy "szűz" kislány is megcsalhat (mondjuk te vagy az első, akit épp elfogyaszt), egy sokat tapasztalt meg talán nem fog, főleg, ha sok kaland után végre rászánta magát, hogy komolyabban vegye a másik nemet.

Egyébként meg: mi a tanulság? Nem kell mindent a férfiak orrára kötni! Ezért hazudik sok nő...

2012. nov. 26. 12:31
 9/22 A kérdező kommentje:

Hát igen.. olyan is volt, hogy rájöttem, hogy inkább nem mondok neki semmit, mert csak a balhé van. Akkor mi történt? Természetesen én voltam a hazug, mert csak és kizárólag azért nem mondtam el neki mert titkolok valamit xDD Néha röhögök már a hülyeségein...

Tényleg úgy érzem, hogy megkomolyodtam már, vele tervezem a jövőm... nem hiszi el h komolyan igy gondolom. :/

2012. nov. 26. 12:38
 10/22 A kérdező kommentje:

Ja amúgy a szakitást próbáltam már.

Ő is kidobott párszor, de mindig visszajött sírva h mégiscsak én kellek. Olyankor megfogadja h nem lesz több balhé, eltelik pár hét és minden folytatódik. Nem akarom kidobni, mert szeretem, de nem nagyon bírom már ezt az ok nélküli gyanusítgatást..

2012. nov. 26. 12:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!