Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Szakíts, mindkettőtök érdekében.
És aranyszabály, hogy a múltat nem szabad kiteregetni.
Vagy nem szabad elmondani (mindkét nemre igaz, csajok is betegesen féltékenyek lehetnek hasonló esetben). Vagy ne tűrd neki, szakíts vele.
Egyáltalán, hogy tudsz olyat szeretni, aki ler.biz, miközben most semmivel sem szolgáltál rá?
"Látod? Nem kellett volna korábban k*rválkodni és akkor most bízna benned a pasid."
Az szerintem nem "k.rválkodás", hogy a lány is kiszórakozza magát mielőtt elköteleződik. Írta a kérdező, hogy ilyenkor kifejezetten csak szexre kellettek neki a fiúk! Tehát nem csalt meg senkit, egyszerűen nem kellett (még) a komoly kapcsolat.
S ilyen alapon a férfiba se lehet bízni, akin átment a fél város nője.
Mellesleg, a jellem a fontos. Egy "szűz" kislány is megcsalhat (mondjuk te vagy az első, akit épp elfogyaszt), egy sokat tapasztalt meg talán nem fog, főleg, ha sok kaland után végre rászánta magát, hogy komolyabban vegye a másik nemet.
Egyébként meg: mi a tanulság? Nem kell mindent a férfiak orrára kötni! Ezért hazudik sok nő...
Hát igen.. olyan is volt, hogy rájöttem, hogy inkább nem mondok neki semmit, mert csak a balhé van. Akkor mi történt? Természetesen én voltam a hazug, mert csak és kizárólag azért nem mondtam el neki mert titkolok valamit xDD Néha röhögök már a hülyeségein...
Tényleg úgy érzem, hogy megkomolyodtam már, vele tervezem a jövőm... nem hiszi el h komolyan igy gondolom. :/
Ja amúgy a szakitást próbáltam már.
Ő is kidobott párszor, de mindig visszajött sírva h mégiscsak én kellek. Olyankor megfogadja h nem lesz több balhé, eltelik pár hét és minden folytatódik. Nem akarom kidobni, mert szeretem, de nem nagyon bírom már ezt az ok nélküli gyanusítgatást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!