Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
18 éves srác vagyok, nem mondanám magamat helyesnek, de volt már jó pár barátnőm, sőt elég sok, nem nagyon volt olyan akit megakartam volna szerezni és ne sikerült volna, ehhez a belsőm is nagyon sokkal hozzájárul szerintem, mert mint mondtam, nem nevezném magamat egy bombázónak. Szeptemberben úgy volt, hogy kialakul egy normális kapcsolat egy lánnyal és köztem, voltak is dolgok, de nem lett belőle semmi, én a mai napig nem tudom miért, ő hablatyolt valamit nekem, de terelés az egész, pedig vele úgy éreztem, hogy megpróbálnám a rendes kapcsolatot is. Telt múlt az idő, megismerkedtem egy lánnyal a suliból, nagyon jól kijöttünk, illetve még mindig kijövünk, de ma összejött egy pasival, ami nagyon nagy csalódás volt a számomra, hisz megint elkezdtem fantáziálni, hogy de jó lesz egy normális kapcsolat. Sokan mondják, hogy ne keressem, majd az csak úgy jön magától, lehet hogy le kéne tojnom az egészet nagy ívbe? Szűz vagyok, sosem arra mentem, pedig lett volna alkalmam bulikban, szerintem most is megkaphatnék 1-2 hét alatt olyan lányt akit megtudnék, de valahogy nekem ez érzelmek nélkül nem megy. Ha esetleg itt van olyan lány akinek szimpatikus vagyok írjon üzenetet!:)2012. nov. 10. 01:32
1/2 anonim válasza:
sok mindenkinek igaza van abba hogy majd csak jön magától ,vagy épp mikor pont nem számítasz rá:), én is így voltam barátnőmmel , buszról láttam őt a buszmegállóba és sokat néztük egymást, hazaértem rá is kerestem rá egy időre össze is jöttünk és már több mint 16 hónapja együtt vagyunk :) , azok a lányok sztem akikről te beszéltél nem tudom mit mondjak rájuk , velem is sok ilyen volt már , hogy ilyenekkel kavartam ..én is 18 éves vagyok, elmondottaid alapján szinte ugyan az mint te :) , próbálj olyan lányt keresni, aki nem az a hűde menő blabla csaj..hanem aki szép aranyoss visszafogodtabb és persze öltözik is azért valahogy :D és olyannal beszélgess sokat és ismerd meg a belsőjét ...rem előbb v utóbb sikerülni fog! sok sikert :)
2/2 A kérdező kommentje:
köszi a választ:) én is pont ilyen lányt keresek amit leírtál!
2012. nov. 10. 03:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!