Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem?

Figyelt kérdés
Másfél éve vagyok együtt a barátommal. Előtte rengetek pasival voltam együtt, de nem kapcsolat céljából, csak a sex miatt. Mióta vele vagyok, megváltoztam, szeretem őt. Folyamatosan azt hallom tőle, hogy r*banc vagyok és biztos megcsalom őt. Pedig ez nem így van. Mit tegyek, hogy bizonyítsam neki? Ha fél órát egyedül vagyok, már áll a bál, hogy tuti megcsaltam :( Azért mondtam el neki a múltam, mert gondoltam ne hazugságra építsük a kapcsolatot. Mit tegyek h ne k*rvázzon le a saját pasim?
2012. nov. 26. 11:54
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
De most azért se szabad bántani, mert így érez. Valószínű nem kötözködésből csinálja ezt! Próbáld valahogy megszerezni a bizalmát.
2012. nov. 26. 12:43
 12/22 A kérdező kommentje:
1,5 év alatt ezt sikerült elérnem... profi vagyopk úgy érzem xD de h nyerhetném el a bizalmát? mindent próbáltam már..
2012. nov. 26. 12:45
 13/22 anonim ***** válasza:
Amíg nem hozza helyre az önértékelését addig nem lehet elvárni tőle, hogy ne nyírja magát meg téged, mikor rátör a para. Szerintem az anyja is csalta az apját, de ez lényegében tök mindegy, amíg ő attól fél hogy de rossz lesz neki mert te biztos más pasival kavarsz, addig nem lesz ebből jó kapcsolat. Az én barátnőm kajak prosti volt még pár éve, most csak táncol, mégsincs soha köztünk ilyen beszélgetés (veszekedés), pedig ő is szeret és én is szeretem. Azzal saját magára rakna terheket, ha megcsalna és ezt ő is tudja, de tulajdonképpen ha ebből tanulna és jobb ember lenne, nem érdekelne hogy hibáz. Ha magát nem szereti annyira, akkor én sem várhatom el, hogy engem jobban szeressen. Amúgy is teljes ember vagyok, ha megcsal akkor sem csonkulok meg..
2012. nov. 26. 12:47
 14/22 anonim ***** válasza:
Csak azt nem értem, hogy akkor miért van veled, ha tegyük fel te csalnád őt folyton>.< szerintem valamilyen szinten mégis csak bízik benned ezek szerint.
2012. nov. 26. 12:47
 15/22 A kérdező kommentje:

egyáltalán nem bízik bennem. kérdeztem tőle h akkor mért vagy velem? erre az a válasz, hogy mert szeret és nem tud élni nélkülem.

de könyörgöm akkor higgyen már nekem xDD meg a csövesnek előbb hinné el h nem piára költi a pénzt mint nekem bármit.

2012. nov. 26. 12:51
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem benned nem bízik, hanem önmagában, és azon csapódik le, aki mellett van. Hogy most épp te vagy, az egy dolog.
2012. nov. 26. 12:56
 17/22 anonim ***** válasza:

Komolyan nem értem miért kellett 0-ra leszavazni. Ha ő képtelen abbahagyni a folyamatos féltékenykedését akkor az felemészti őt és az pedig felemészti a kapcsolatot, így nem sok értelme van folytatni ezt a huzavonát.

Üljetek le és beszéld meg vele, hogy pontosan mi a baja és tud-e rajta változtatni de, ha nem akkor ennek nincs értelme.

2012. nov. 26. 12:58
 18/22 anonim ***** válasza:

"egyáltalán nem bízik bennem. kérdeztem tőle h akkor mért vagy velem? erre az a válasz, hogy mert szeret és nem tud élni nélkülem."

Beteges kapcsolatfüggő, aki kisebbrendűségi érzésben szenved. Sajnos, ez a kombináció nehezen teszi rá "alkalmassá", hogy megbocsátó legyen. Jól írták, ahhoz előbb bíznia kellene önmagában is.

75%-os hozzáállása példás! :)

2012. nov. 26. 13:11
 19/22 anonim ***** válasza:
Elmondom mi van.Neki csak te jutsz .. szeretne megbízható partnert magának, de te nem vagy az xD.nyilván nem egy DONHUÁÁÁÁÁN és nyilván gondjai vannak csajozással, ezért marad a biztos úgyhogy kínlódik :D
2012. nov. 26. 15:46
 20/22 anonim ***** válasza:

Ha nem lenne hülye, ezt úgyis felfoghatná, hogy épp ő tudott megfogni, elérni, hogy megállapodj. Hisz addig csak szexre kellett a többi. Egyébként nem az a megbízhatatlan, aki korrekt módon szexelget, mert az nem ver át senkit. Az a megbízhatatlan, aki stabil kapcsolatban félrekacsintgat. (Rendszeresen!)

Ezt megteheti egy olyan is, akinek kevés partnere volt. Hm, a barátodnak talán még nagyobb hajlandósága lenne rá, mint neked, arra, hogy megcsald. De ha tényleg nem egy "donhuan", számára talán nem akad senki...

2012. nov. 27. 09:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!