Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem?
egyáltalán nem bízik bennem. kérdeztem tőle h akkor mért vagy velem? erre az a válasz, hogy mert szeret és nem tud élni nélkülem.
de könyörgöm akkor higgyen már nekem xDD meg a csövesnek előbb hinné el h nem piára költi a pénzt mint nekem bármit.
Komolyan nem értem miért kellett 0-ra leszavazni. Ha ő képtelen abbahagyni a folyamatos féltékenykedését akkor az felemészti őt és az pedig felemészti a kapcsolatot, így nem sok értelme van folytatni ezt a huzavonát.
Üljetek le és beszéld meg vele, hogy pontosan mi a baja és tud-e rajta változtatni de, ha nem akkor ennek nincs értelme.
"egyáltalán nem bízik bennem. kérdeztem tőle h akkor mért vagy velem? erre az a válasz, hogy mert szeret és nem tud élni nélkülem."
Beteges kapcsolatfüggő, aki kisebbrendűségi érzésben szenved. Sajnos, ez a kombináció nehezen teszi rá "alkalmassá", hogy megbocsátó legyen. Jól írták, ahhoz előbb bíznia kellene önmagában is.
75%-os hozzáállása példás! :)
Ha nem lenne hülye, ezt úgyis felfoghatná, hogy épp ő tudott megfogni, elérni, hogy megállapodj. Hisz addig csak szexre kellett a többi. Egyébként nem az a megbízhatatlan, aki korrekt módon szexelget, mert az nem ver át senkit. Az a megbízhatatlan, aki stabil kapcsolatban félrekacsintgat. (Rendszeresen!)
Ezt megteheti egy olyan is, akinek kevés partnere volt. Hm, a barátodnak talán még nagyobb hajlandósága lenne rá, mint neked, arra, hogy megcsald. De ha tényleg nem egy "donhuan", számára talán nem akad senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!