Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit kéne tennem ilyen helyzetben?
Figyelt kérdés
Van egy fiú, akit júniusban ismertem meg és utána az egész nyarat együtt töltöttük, minden buliban együtt voltunk, de eközben mindketten követtünk el hibákat amelyekkel megbántottunk a másikat. Ő is és én is szörnyen makacsok vagyunk és szeptember elején megromlottak köztünk a dolgok, "szakítottunk", bár hivatalosan sosem voltunk együtt. Még mindig teljesen odáig vagyok érte, és tudom hogy ez kölcsönös, még mindig beszélünk néha, de inkább csak fájdalmat okozunk egymásnak mint örömöt. Minden buliban figyeljük, hogy mit csinál a másik, de ha odajön hozzám vagy én odamegyek hozzá, bunkók vagyunk egymással, mert már annyiszor fájdalmat okoztunk egymásnak. Nem tudok túl lépni rajta, szerintetek mit kéne tennem? Beszéljek vele erről, vagy inkább hagyjam a dolgot és reménykedjek hogy majd elmúlik? 18L2012. nov. 30. 17:37
1/3 anonim válasza:
Ülj le és higgadtan próbáld megbeszélni vele.
2/3 anonim válasza:
Menny oda hozzá és köszönj rá kedvesen, hogy sziiiaaa :).
Meg ne bunkozzál vele, mert akkor ahogy mostanában is lefog szarni.
3/3 A kérdező kommentje:
Pont erről van szó, hogy olyanok vagyunk mint az óvodások. Folytonos macska-egér harcot játszunk egymással és ebből nehéz kiszállni és vállalni a kockázatot, hogy fájni fog
2012. nov. 30. 17:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!