Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit kéne tennem vagy félnem kell?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit kéne tennem vagy félnem kell?

Figyelt kérdés
na az van h ask.fm-en írtam egy lánynak sok hülyeséget köztük volt az h "seggbe.... is vállalsz xD" de csak unatkozásból és barátnőm látta és erre meg haragudott azért mert azt hiszi h én ezt komolyan írtam és hát szárul eset neki, és most onnantól kezdve tök fúra lett nem akar nyelvest adni mert azzal büntet és mindig azt mondja h nem érdemlem meg (szombat óta van ez ) és mindig csak mielőtt fel szállnék a buszra akkor ad de az semmi a másik h ma beszélt a volt pasiával és állítólag még se csalta azt mondta a csávók-ám... és ez elött olyat is hallót a barátnőm h az exe miatta kezdet el drogozni meg cigizni meg ilyenek, de holnap leszünk 5hónaposak és nyáron szakított vele és a csávónak azóta volt nője is a barátnőmet miért foglalkoztatja eza majom aki rádúsul le is ku..vázta? vagy lehet h már engem nem szeret és most h meg tudta mi az igazság el hagy vagy ki szeret belőlem vagy el üldöz maga mellöl ?? de persze én tudom h meg csalta mert azóta nekem pl olyan lány mondta akivel járt mióta szakítót a nőmmel.. normális válaszokat léci köszi:)
2012. dec. 3. 21:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ez az információ tömeg itt most meg is haladta az agyam feldolgozó sebességét, kikapcsolok
2012. dec. 3. 21:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Tudok jó nyelvtantanárokat, ha gondolod. Válaszolni sajnos nem tudok, mert semmit nem értek az egész mondókádból, hála annak, hogy se helyesen írni, se értelmesen fogalmazni nem tudsz.
2012. dec. 3. 21:48
 3/6 anonim ***** válasza:
2012. dec. 3. 21:50
 4/6 anonim ***** válasza:
??
2012. dec. 3. 21:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Akkor én most katapultálok a Föld nevű bolygóról.

Kérem kapcsolja ki.

2012. dec. 3. 22:47
 6/6 anonim ***** válasza:

:-D hatalmasak vagytok.

Amúgy meg kérdező, meg is érdemled, ha lepattint a barátnőd.

Viccből se írogass ilyeneket más lányoknak, dehát még fiatalka vagy gondolom, majd megtanulod.

2012. dec. 4. 09:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!