Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kéne tennem vagy félnem kell?
Figyelt kérdés
na az van h ask.fm-en írtam egy lánynak sok hülyeséget köztük volt az h "seggbe.... is vállalsz xD" de csak unatkozásból és barátnőm látta és erre meg haragudott azért mert azt hiszi h én ezt komolyan írtam és hát szárul eset neki, és most onnantól kezdve tök fúra lett nem akar nyelvest adni mert azzal büntet és mindig azt mondja h nem érdemlem meg (szombat óta van ez ) és mindig csak mielőtt fel szállnék a buszra akkor ad de az semmi a másik h ma beszélt a volt pasiával és állítólag még se csalta azt mondta a csávók-ám... és ez elött olyat is hallót a barátnőm h az exe miatta kezdet el drogozni meg cigizni meg ilyenek, de holnap leszünk 5hónaposak és nyáron szakított vele és a csávónak azóta volt nője is a barátnőmet miért foglalkoztatja eza majom aki rádúsul le is ku..vázta? vagy lehet h már engem nem szeret és most h meg tudta mi az igazság el hagy vagy ki szeret belőlem vagy el üldöz maga mellöl ?? de persze én tudom h meg csalta mert azóta nekem pl olyan lány mondta akivel járt mióta szakítót a nőmmel.. normális válaszokat léci köszi:)2012. dec. 3. 21:45
1/6 anonim válasza:
Ez az információ tömeg itt most meg is haladta az agyam feldolgozó sebességét, kikapcsolok
2/6 anonim válasza:
Tudok jó nyelvtantanárokat, ha gondolod. Válaszolni sajnos nem tudok, mert semmit nem értek az egész mondókádból, hála annak, hogy se helyesen írni, se értelmesen fogalmazni nem tudsz.
5/6 anonim válasza:
Akkor én most katapultálok a Föld nevű bolygóról.
Kérem kapcsolja ki.
6/6 anonim válasza:
:-D hatalmasak vagytok.
Amúgy meg kérdező, meg is érdemled, ha lepattint a barátnőd.
Viccből se írogass ilyeneket más lányoknak, dehát még fiatalka vagy gondolom, majd megtanulod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!