Akkor most úgy tűnik eléggé egyedül leszek az érzéssel, de én IMÁDOK FIATAL LENNI! :)
Igen, mint minden életkornak, ennek is vannak hátrányai, de hülyék vagytok, ha ezt olyan rossznak gondoljátok. Igen valóban jó volt az óvodai semmittevés, de én sosem kívánnám, hogy legyek megint abban az életkorban. Túl unalmas, ráadásul aztán újra kellene élni a még unalmasabb 1.-6. osztályos általános iskolát. (7. 8. azért már nem rossz)
Szóval a lényeg az, hogy én nagyon szeretek kamasz lenni.:) Sok hülyeség, titkolózás, bulizás. Komolyan imádom, sosem unalmas semmi :D
16L
2014. jan. 1. 20:04
12/24 anonim válasza:
Előzővel maximálisan egyetértek!
Ha egy szóval kéne jellemznem, akkor valóban, ez egyszeri lét. Ha akkor nem éled meg minden pillanatát, akkor később nagyon nehezen és ritkán tudod előhívni magadban azokat az emlékképeket ... Az az érzés, hogy még nyugodtan bújhatsz oda anyukádhoz, de egyszerre próbálgathatod is már a szrányaidat ... Őszintén, feltétel nélkül tudsz még szeretni ... felbecsülhetetlen. Minden kornak megvannak a maga problémái, s ugyanúgy a csodálatos lehetőségei. Ezért nem tartom magam érettebbnek és még nagyon nem szeretnék felnőni. :')
2014. jan. 1. 20:58
13/24 anonim válasza:
Nem jó, piszkálnak, mert most én vagyok a háznál a tizenéves..
2014. jan. 1. 21:11
14/24 anonim válasza:
Fura.
Néha éretlennek vélnek, pedig fel akarok nőni, és minél hamarabb bele akarom magamat ásni a zenébe, a biológiába, és a fizikába.
Na mindegy, van saját szobám, senki se tudja, mire készülök itt bent, a sötétben... x)
14/L
2014. jan. 1. 21:26
15/24 anonim válasza:
Picit csalódás, kiskoromban sokkal spontánabbnak és lazábbnak tűnt. Igazából egy állandó fel le a felelősségteljes felnőtt és a gondtalan gyerek között, a szüleim részéről is. De része a felnőtté válásnak, szarnak meg nem mondanám, nincs okom panaszra, csupán nem ilyennek képzeltem.
16/L
2014. jan. 2. 01:06
16/24 anonim válasza:
Rossz. Én szerettem óvodás lenni.
2014. jan. 2. 12:06
17/24 annamari69 válasza:
3 kamasz gyerekem van (18, 16, 14 évesek), higgyétek el, sokszor a szülőknek sem egyszerű... de ezt valószínű akkor tapasztaljátok meg, ha magatok is felnőttek/szülők lesztek.Elismerésem azoknak, akik segítenek otthon. Néha nekem is segíthetne valaki :-) Nem ragoznám tovább, és nem is szidnám őket. Ugyanakkor nagyon szeretem és féltem mindhármójukat (az utóbbit persze csak titokban, mert biztos ciki lenne).
2014. jan. 3. 10:15
18/24 Dobrai Eniko válasza:
Nagyon szar pedig azt mondják nagy jó!! Hát megmondom nagyon de nagyom szar a szülied mindig figyelnek, akkor megjelenik a szerelem félsz tőle!! Úgy hogy SZAR A KAMASZKOR!!!!
2014. jan. 4. 14:18
19/24 anonim válasza:
Nekem nem volt bajom a kamaszkorommal, az elő-elő forduló szenvedéseket leszámítva. Viszont, a 20-as éveimet imádom! Teljesen szabad lehetsz. Oda mész, ahová akarsz, azt tanulhatod igazából, amit akarsz. Ha bulizni mennél, nem úgy válsz el otthonról, ha még ott laksz, hogy "szia anya,apa, háromra itthon vagyok!", hanem, hogy majd jövök. A világ ekkor nyílik csak ki igazán. Azok, akik szeretik, és azok akik nem a kamaszkorukat, a 20-ast imádni fogják! Higgyétek el! És értelmet nyer a dal is. Lehet nem McLemore írta, de van benne igazság...mert 20 évesen tényleg azt érzed, hogy Tiéd a világ! A vicc, hogy azért, mert a Tiéd is.
2014. jan. 5. 16:59
20/24 anonim válasza:
lehet, hogy ez egy kicsit sablonosnak tűnik, de minden kornak meg van a szépsége! az óvodásnak, a kamasznak és a felnőttnek is. az életed egy út, ami a cél is, próbáld meg a mindennapokban megtalálni a boldogságot! apró dolgok is boldoggá tehetik az embert. és ha rossz történik veled, nézd a jó oldalát, pár nap múlva lehet hogy viccesnek fog hatni az egész! ennyi röviden, remélem érted! ;)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!