Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Veletek történt már ilyen?

Veletek történt már ilyen?

Figyelt kérdés
Szal arra lennék kiváncsi h ti csajok bunyóztatok-e már másik lánnyal ha igen leírnátok a storyt pls?Ha csak hallottál ilyenről az is jöhet.Bocsi a fura kérdésért:D
2009. nov. 27. 20:53
 1/9 anonim ***** válasza:
68%

Én már csináltam ilyet (sajnos)és ráadásul csak egy fiú miatt!amit a mai nap is bánok tiszta szivemből

Nem érdemes!!!L/25

2009. nov. 27. 21:07
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
Igen!Én nem bántam meg mert a csaj egy beképzelt volt és mindenkit piszkált de csak azért mert mindenkit piszkálni mert az anyja ott dolgozott!És annyira nagyra volt magával h én nem merem őt megütni és betelt a pohár és behúztam neki eggyett!ennyi
2009. nov. 27. 23:41
 3/9 anonim ***** válasza:
hát én igen,de viccből..hajtépés volt meg kisebbfajta ütögetés..XD de a tanár háta mögött..azzal a csajjal mai napig jóba vagyok..XD mármint köszönünk egymásnak,néha együttmegyünk suliból haza.:P
2009. nov. 28. 19:38
 4/9 anonim ***** válasza:
Én nem, de a barátnőm igen.Inkább verés volt, mint verekedés.Rajtakapta a férjét egy fiatal pipivel.Állitólag akkor nem volt vicces, de ahogy elmesélte igen jót mulattunk rajta.Hirtelen felindulásból tette, mert amúgy nem egy verekedős tipus.Utána elváltak.
2009. nov. 30. 14:12
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
1x egy csaj leanyázott mert be akartam menni elé... rossz sávba álltam. Kiszálltam kérdeztem hogy miért kell ezért anyázni (ekkor még higgadtan), erre kaptam 1 pofont... ő meg 3 öklöst a szeme alá (10 év kick box).
2009. nov. 30. 14:29
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen elsőbe osztálytárs(aim)mal.Amikor a csajjal verekedtem össze az inkább csak hajtépés volt..Azóta már elment másik suliba,de ez egy másik történet.Meg még1 fiú (cigány)osztálytársammal...vagyis nem hagyott békém és beleestünk mind a 2-en a pocsolyába.Nekem csak a hajam lett saras,de neki minden.De ő amúgy is verekedős tipus...Ja meg még párszor:D

12L(és 6.-os:D)

2009. dec. 7. 16:55
 7/9 anonim ***** válasza:

Én egy fiút vertem meg 8.-ba,mert a barátnőmnek beszólt.

Mentünk az utcán ez meg odakiabált neki valamit, és elborult az agyam és nekifutásból acélbetétessel belerúgtam a gyerekbe meg behúztam neki egy kettő.

Otthon nem mondta el, hogy én voltam. Gondolom ciki lett volna neki.Ja, a srác 7.-es volt de túl nagy pofája volt a a korához és a termetéhez képest.

2009. dec. 9. 13:51
 8/9 anonim ***** válasza:
13évesen, hárman verekedtünk össze lányok, én, a barátnőm, meg egy lány a D-sek közül.:D A tornateremben történt a dolog, ha jól emlékszem azon, hogy ki dobhat kosárra. Igazgató intő lett a vége, és egy csomó hajamat kitépte az a lány a másik osztályból. Egyetemen egy osztályba járunk, várom a visszavágót :DD
2009. dec. 10. 01:47
 9/9 anonim válasza:
Igen általánosba egy cigány csajjal. sajnos nagyon elvert, esélyem sem volt :S
2010. jan. 24. 14:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!