Mi történt vele? Mit tegyek?
ha örökbe fogadtad lehet hogy az anya hiányban szenved.
vagy vidd el látogatóba az anyjához vagy vislkedj úgy vele mintha tényleg az anyja lennél.
én nevelőszülő vagyok és van egy most 17 éves fiú nálam aki elszökött mert nem látta az annyát vagy esetleg egyik este kérd meg a fiú al
aludjon nálatok.
ha pedig anyukára szeretnél hasonlítani akkor. :
minden reggel iskola előtt fésüld a haját és énekeljetek
hétvégén járjatok játszótérre fagyizni strandra
segíts neki tanulni
esetleg engedd el egy 2 óra hosszára a fiúval.
ilyenek
Szegény kislány:(
Egyébként szerintem még mindig nagyon fáj neki a szülei elvesztése, és lehet hogy a suliban vagy esetleg a barátai között történt valami olyasmi ami felhozott benne valami emléket a régi életéből.Vagy esetleg napközbe sokat stresszel és este mind kijön rajta.(egyébként én még azt is eltudom képzelni, hogy valójában akkor sem boldog mikor annak mutatja magát,nehéz lehet neki).Minden esetre legyél vele tényleg figyelmes és mond neki, hogy előtted nyugodtan megnyílhat és elmondhatja a legmélyebb érzéseit is.
De ahogy olvastam nagyon rendes nevelőszülő lehetsz:)
Remélem rendben lesz!(de azt, hogy ott aludjon nála a barátja:O én sem tartom a legjobb ötletnek)
bocsi nem tudom pontosan,hogy kell leírni,de szihológushoz nem jár?Mert szerintem hatalmas szüksége lenne rá. Nagyon nehéz lehet neki,de téged sem irigyellek.
szerintem semmiképp se engedd,hogy a barátja ottaludjon,az butaság lenne.
nem is tudok mit mondani,sajnálom.
első vagyok.
lehetséges hogy valami történt a suliba ami sokkolta esetleg ha vériszonya van lehet valamit látott.
esetleg kérdezd meg mit álmodott.
és ha este csak a jóról számolbe akkor kérdezd meg hogy volt e valami rosz máma vagy valamelyik nap?
Annó irodalomtanárunknak, aki ugye felnőtt, "kemény" nő, meghalt az édesanyja, és hiába telt el 1-2 év, a halál idején mindig sírt újra és újra, órákon, vagy nem is jött be, s tudtuk, hogy emiatt.
Szerintem 12 évesen amikor kezdődik a kamaszkor és rengeteg új érzése van, az egész világ fura, nehéz, és kegyetlennek tűnik, az, hogy a szülei meghaltak simán okozhat ilyen szomorú perceket, főleg este, amikor már nincs más program, nem tudsz elbújni a gondolataid elől... Ha szoros kapcsolat volt a szüleivel főleg.
Sajnálom szegényt, vidd más pszichológushoz, nem tudom hogy lehet ezt feldolgozni... :S Talán az idő múlása, és a szeretet részedről rendületlenül. De szerintem jól csináltad eddig is. Kitartás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!