Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi történt vele? Miért nem...

Mi történt vele? Miért nem eszik úgy, mint régebben?

Figyelt kérdés
Kisfiam 17 hónapos.Reggel és este tápszert kap.Próbálkoztunk,hogy a vacsi tejpép legyen(plusz még ha kér,tápszer),eleinte sikerült,de pár napja felkel hajnalban,nem tudom visszaaltatni,mert éhes.Persze adok neki enni,de most akkor visszatérünk oda,amiböl elvileg már "kinöttünk"?Ma pl délután óta pár falat tejpépet evett,tápszert pedig csak kb 90ml!Hol rontottam el?? :(((
2010. aug. 10. 21:15
 1/8 anonim ***** válasza:
17 hónaposnak a tejpépnél találsz laktatóbb, mégis könnyű vacsorára valókat. A tejpép a tápszer testvére, csupán sűrűbb. Egy majd másfél éves kisgyerek már szinte mindent ehet, nem kell már csecsemőknek való étellel etetni :)
2010. aug. 10. 21:19
 2/8 A kérdező kommentje:

Igen,tudom,sokszor ezek a kaják elött még velünk is eszik!De azt se sokat.Nem tudom,mi lelte! ;(

Azért köszönöm a válszod!

2010. aug. 10. 21:21
 3/8 anonim ***** válasza:
Én 17 hónapos lányomnak vacsorára már rendes kaját adtam. Vagy amit mi ettünk, vagy májkrémes kenyeret, virslit stb stb. És utána kapott még tehéntejet is kb 200-250 ml-t
2010. aug. 10. 21:22
 4/8 A kérdező kommentje:
hm :( adni adok én,csak pár falat után rázza a fejét,hogy nem kell.Próbálgatom türelemmel,aztán már bögök... :(
2010. aug. 10. 21:26
 5/8 anonim ***** válasza:
lehet bújnak a hátsó fogak??? kislányom fogzáskor étvágytalan...
2010. aug. 10. 21:29
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát,12foga van,ebböl 4 rágó... :(
2010. aug. 10. 21:34
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a foga.

18 hónapos kislányomnak a szemfogai jönnek már hetek óta, kettő kijött már, még kettő folyamatban van.

Azóta a hajam tépem, mert nem eszik meg szinte semmit!

Mondjuk sokszor ő még a tápot sem...

Így most már nincsenek étkezések, hanem egész nap csak próbálok falatkákat beletömködni, hogy legalább valami legyen a pocójában.

Lehet, hogy rosszul teszem, de a reggelit, ebédet, vacsorát, uzsonnát, és tízórait is egy-egy falattal elintézi, és utána már nem kér, ha erőltetem, sír.

2010. aug. 10. 21:35
 8/8 A kérdező kommentje:

Hát,köszönöm szépen a segítségeteket!

Kipróbálom mindet,éheztetni nem akarom/nem is tudnám/,csak szeretném,ha nyugodtan kialudná magát.Mindent megpróbálok többféleképpen,ha semmi nem jön be,marad ez az újbóli hajnali evés.Remélem mégis csak a fogai,szemfoga nincs még.

2010. aug. 10. 21:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!