Most mi van Vele, mi történt?!
Mintha én írtam volna,még az adatok is stimmelnek...
Nálunk a megoldás az volt,hogy kapott 1-1 új játékot,azzal le tudtam kötni,elvontam a figyelmét azzal,hogy beengedtem a fürdőszobába,konyhába,mi szobánkba és így alábbhagyott ez a dolog!Próbáld ki,sok sikert!(Azért majd írd meg,hogy sikerült,jó?)
Tudom, sovány vigasz, de ez is csak egy korszak.
Nálunk annyira nem volt drasztikus a helyzet, bár én igyekeztem együtt csinálni velük mindent, ha főztem, állt mellettem, kapott műanyag edényt, fakanalat, stb, ha takarítottam, törölgetett velem, stb. Ha kapaszkodott a lábamba valamelyik, felvettem, megöleltem, aztán letettem, "anyunak dolga van, utána játszunk" és akárhogy üvöltött, akkor is csináltam a munkám ( na jó, ha nem volt nagyon lényeges, inkább hagytam,és velük játszottam mert ezek a kis totyogós hónapok olyan gyorsan múlnak.. )
Még a vécére is jönnek az ember után, tudom, rohadt idegesítő, de tényleg.. túllesz rajta
Kitartást, türelmet -sokat..
3 gyerekes anyu ( 5, ill 4 évesek plusz egy hat hónapos)
szia, majd elmúlik neki...általában 18 hós korig erősödik a szep. szorongás, majd csillapul, aztán van akinél 2 évesen megnt előjön. lehet hogy más baja is van, pl foga, vagy ilyesmi. tudom, nagyon megerőltető, de amennyit bírsz, légy vele, üljetek a földre, vedd az öledbe, most erre van szüksége. hadd menjen mindenhova utánad, hadd pakoljon szét, majd később összeszeded. az én kislányom is ilyen volt, de már sokkal jobb a helyzet.
19 hónapos pont ma. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!