Mi volt a legcikisebb dolog ami veletek történt?
egyik nap már sötétedett, amikor hazaértem a boltból. apa éppen akkor állt be a kocsijával a házunk elé és amint kiszállt én 5 házzal arrébb odaüvöltöttem neki, hogy: SZIAA!
nagyon örültem neki, hiszen alig látjuk egy hónapban néha.
ahogy közeledtem kérdezgettem,miújság. ő csak állt ott, nem válaszolt. majd amikor már egész közel értem hozzá vettem észre, hogy ő nem apa, hanem az osztályfőnökünk, akit hetedik évelején kaptunk. nagyon elpirultam és elsüllyedtem volna szégyenemben, főleg mert azért jött, hogy meglátogassa a családunkat (az egész osztályhoz kiment)
szerencsére soha nem hozta fel, de mai napig, amikor találkozok vele eszembe jut az eset. :D
16/L
16/L
10.ben suli vége felé fogadtunk valamiben a csajokkal és vesztettem.Azt kellett csináljam hogy feldugom a telefonom és egy 45perces órát végigülök ugy.Bejön a tanár ülök csöndben majd egy 15perc mulva megszólal a telom,majd még egyszer.A tanár kéri a telót én meg mondom hogy nem adhatom.Oda jön hozzám fenyeget egy igazgatóival,mondom akkor tessék.Szoknyát felhúzom,bugyi arrébb és nyomom ki a puncimból.Kiesik a telóm majd egykis mellékpisi is jön.Odaadom és azt mondja inkább megtarthatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!