Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért csinálja ezt a mostoha...

Miért csinálja ezt a mostoha apám?

Figyelt kérdés
két éve van anyámmal és az elején még tök rendes volt meg minden.(kb.1 évig)Már ha egy kicsit is egyetért anyám velem akk mindíg mond vmit csak h nekem ne legyen jó. Múlt héten voltam egy ilyen "középsulis előkészítőn" és montam h vexek fel kabátot is, mert nincs ott fűtés az előkészítőn. És azt mondta h ne hazudozzak már....nem értem h még azt se bírja elviselni ha már kabátot veszek fel novemberben...
2009. nov. 27. 17:00
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
75%
Nem ismerem a fizikumodat, de én a helyedben megvernem anyukád előtt. =D
2009. nov. 28. 23:55
 12/27 anonim ***** válasza:
66%
Az agresszió nem old meg semmit!!!
2009. nov. 29. 08:01
 13/27 A kérdező kommentje:
Hát de ez akkor is egy állat....Meg amikor itt volt a 10 éves nyomi lánya is és anyám nem volt itthon simán úgy jött vissza a boltból, hogy vett egy zacskó édességet a lányának nekem meg azt monta h szóljak anyámnak ha akarok valamit :( Ez egy büdös gyökér...
2009. nov. 29. 11:53
 14/27 anonim ***** válasza:
75%
dugd meg a lányát :D
2009. nov. 29. 13:37
 15/27 anonim ***** válasza:
100%

egyik előttem szóló írta hogy vágd arcba és húzd meg magad pár napig egy haverodnál, ha az egresszív része nem menne, akkor is csak szimplán menj el otthonról, persze azért suliba járt be meg minden :) vagy rejts el egy kamerát és vedd fel amikor szemétkedik... ha anyud akkor sem hiszi el tényleg nincs már mit tenni, vedd sorra a legjobb rádöbbentős módszereket.

16/F

2009. nov. 29. 14:17
 16/27 anonim ***** válasza:
67%
Anyukádnak vannak barátnői, testvére vagy valakije? esetleg velük beszélgethetnél egy kicsit. Egyébként mi is nemsokára úgy leszünk, hogy ide költözik anyu barátja. De anya azt mondta, hogyha nem fogad el minket vagy valami baj van azonnal szakít vele.
2009. dec. 1. 14:41
 17/27 A kérdező kommentje:
A testvére tudja...de többet vagyok nála mint otthon :(
2009. dec. 2. 20:15
 18/27 anonim ***** válasza:
49%

Azért mert örülne,ha te nem lennél.Nem kerülnél pénzbe,édesanyád meg non-stop vele foglalkozhatna ,őt szolgálhatná ki.Menj messzire középsuliba ,kollégiumba,tudom szarul hangzik,hogy neked kell otthonról elmenni,de addig se látod azt a faszt.Én is így voltam,anyám pasijának meg ikrei voltak,két rohadt kis szemét neveletlen rafinált kobold g*ci, ki volt nyalva a seggük,de állandóan simliztek a hátunk mögött,azóta hál'istennek szétmentek,megváltás mindenkinek.

Kitartás neked:)

18L

2009. dec. 6. 16:01
 19/27 anonim válasza:
Azért jó lenne, egy külső szemlélő nézópontjából is látni a helyzetet, mert lehet, hogy az ő szemszögéből meg te vagy egy kis akaratos pö_cs. Segíthet az osztályfőnököd, vagy ha nem akarsz hozzá fordulni, akár a területileg illetékes nevelési tanácsadó is. Anyud biztosan nehéz helyzetben van, hiszen szeret téged, viszont egyedül nevelni egy gyereket azt anyagilag igen nehéz. Nem hiszem, hogy rossz ember lenne a nevelőapád, de ha igen, akkor erre anyud is rá fog jönni.
2009. dec. 7. 19:37
 20/27 anonim ***** válasza:
Én nem vagyok olyan agresszív típus de olyat lekevertem volna neki hogy az orra betörik,a dagadt lányát meg jól szétrúgtam volna :DDD.Ha erre nincs módod akkor ordítsd le jól a fejét a parasztnak. :D Sok sikert xD. 1%/F , egyébként meg beszélj anyukáddal vagy ha nem tudod vele megbeszélni,valamelyik rokonoddal,stb.:)
2009. dec. 11. 01:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!