Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért akadt így ki apám?

Miért akadt így ki apám?

Figyelt kérdés

Apa kb. 3 hete csinált facebook-ot és megtalált rajta engem :/

Nekem fészen nincsenek felnőtt ismerőseim(szülők,tanárok,vagyis akik kiakadnak mindenen xD) és fent van egy olyan kép rólam,hogy a barátom monsteres pólójában vagyok(nadrág nem volt rajtam,de a póló takart) és a tükörből látszik hogy a kép náluk készütl és pont látszik az ágy,ami egy kicsit szét volt durva.Az egyik paraszt "haverja" meg bekommolt hozzá,hogy "Nem mondtam nektek,hogy szex után ne fotózkodjatok?" -.-"

De egyébként nem szex után csináltam a képet,hanem csak kényelmesebb volt abban a pólóban,mint farmerban.ezen a képen meg teljesen kiakadt apám,hogy hogy képzelem,hogy fiúzok az engedélye nélkül,meg hogy hogyan tehetek fel magamról ilyen képet valahova...Meg elolvasta,hogy miket írok az üzifalra meg mindent...Meg elkezdte mondani,hogy nehogy még egyszer valami csúnyát írjak,mert töröltetni fogja az adatlapom -.-

Meg megnézte,hogy kik az ismerőseim,meg mindent...

Min akadt így ki?Semmi köze hozzá,az én dolgom,nem?

15/L

2011. febr. 27. 13:44
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
15%
El kell, hogy keserítselek ... 18 éves korodig igenis van köze hozzá, hogy mit csinálsz. Aztán lehet pattogni, ha már eltartod magad.
2011. febr. 27. 13:52
 2/16 anonim ***** válasza:
62%
Azért még nem kellet volna enyire ha tényleg nem szexeltek akkor nem tudom mire volt ez jó .
2011. febr. 27. 14:04
 3/16 A kérdező kommentje:

Egyébként mostanában mindenen így kiakad.Például,amikor megtudta,hogy kozmetikushoz járok,akkor mondta,hogy nem mehetek többet soha(azóta is járok...),de nem értem,mit gondolt,hogy a bőrömön csak a szerencse miatt nincsenek pattanások,miteszerek?

Anya 2 hónapja vett nekem egy új notebookot,mert a másik tönkre ment és akkor is annyira összeveszett anyával,hogy már majdnem sírt anya.Nem értem,hogy miért zavarja,hogy van egy saját laptopom(arról ne is beszéljünk,hogy mit mondott,amikor megtudta,hogy nem is az az első -.-)?

Egyébként anyáék elváltak.

2011. febr. 27. 14:41
 4/16 anonim ***** válasza:
82%

1. A barátaiddal ne a facebookon kommunikálj mindenki szeme láttára a saját neveddel, hanem valami nickneves oldalon. Esetleg csináljatok magatoknak egy privát levelezőlistát, mondjuk egy Google Csoportot, amire a rokonságot természetesen ne hívjátok meg. Szélsőséges esetben (google fiókot feltörő rokon) pedig ajánlanám a Freenet Projectet.

2. A laptopodra én a helyedben tennék BIOS jelszót, Win jelszót, és sz*rrá kódolnám az egész merevlemezt. Tudom, paranoiás vagyok, de kémprogramirtó is legyen. Egy haverom gépére keyloggert telepítettek a szülei a tudta nélkül. Az ilyen alaptalanul fosós rokonságtól bármi kitelik... (ugye alaptalanul fosnak???) Szélsőséges esetben (kémkedésről lebeszélhetetlen, a kémkedést még le is tagadó rokon) pedig tegyél fel valami rettenetes Linux disztribúciót, amit még bekapcsolni se tudnak.

2011. febr. 27. 16:10
 5/16 A kérdező kommentje:
Igazából csak apám ilyen mostanában,anya az tud a fiúmról,neki és még a nagyimnak is megmutattam a képet,mert ha Ők is azt mondják,hogy ez túlzás,akkor oké,leszedem.De nem mondták...Már az otthoni asztali gépemre is tettem jelszót,a notebookom nem jegyzi az előzményeket,minden mappa le van védve jelszóval,a belépéshez is jelszó kell,nehogy apa "véletlenül" kutakodjon a cuccaim között.
2011. febr. 27. 16:18
 6/16 anonim ***** válasza:
44%
ez azert tulzas, en is15 vagyok ,es altalabn nekem is belebujnak minden dolgomba, azt hiszik nekik mindenrol kell tudni, pedig ilyen korba kell azert egy kis magany,nem azt mondtam hogy ne tudjanak semmirol, hanem egy bizonyos hataron belul nem kell kutakodni valaki maganeleteben, nem serteskent irom de remelem ezt a valaszt sok szulo elolvassa
2011. febr. 27. 19:07
 7/16 anonim ***** válasza:
29%
Már megbocsáss első, de 18 éves koráig csak eltartani van kötelessége. :'D 15 évesen, sőt! azon kor alatt is van már magánélete az embernek. A szüleinek ehhez semmi de semmi köze!
2011. febr. 27. 19:15
 8/16 anonim ***** válasza:
48%
Tiltsd le facebookon.
2011. febr. 27. 19:51
 9/16 anonim ***** válasza:
73%
Töröld apádat :D
2011. febr. 27. 20:09
 10/16 A kérdező kommentje:
Már tiltottam,de annyira kiakasztott -.-'
2011. febr. 27. 20:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!