Miért akadt így ki apám?
Apa kb. 3 hete csinált facebook-ot és megtalált rajta engem :/
Nekem fészen nincsenek felnőtt ismerőseim(szülők,tanárok,vagyis akik kiakadnak mindenen xD) és fent van egy olyan kép rólam,hogy a barátom monsteres pólójában vagyok(nadrág nem volt rajtam,de a póló takart) és a tükörből látszik hogy a kép náluk készütl és pont látszik az ágy,ami egy kicsit szét volt durva.Az egyik paraszt "haverja" meg bekommolt hozzá,hogy "Nem mondtam nektek,hogy szex után ne fotózkodjatok?" -.-"
De egyébként nem szex után csináltam a képet,hanem csak kényelmesebb volt abban a pólóban,mint farmerban.ezen a képen meg teljesen kiakadt apám,hogy hogy képzelem,hogy fiúzok az engedélye nélkül,meg hogy hogyan tehetek fel magamról ilyen képet valahova...Meg elolvasta,hogy miket írok az üzifalra meg mindent...Meg elkezdte mondani,hogy nehogy még egyszer valami csúnyát írjak,mert töröltetni fogja az adatlapom -.-
Meg megnézte,hogy kik az ismerőseim,meg mindent...
Min akadt így ki?Semmi köze hozzá,az én dolgom,nem?
15/L
Meg ma is elmentünk a barátommal + a haverjaival meg azoknak a bnőivel a városba sütizni,és meglátott apám...
Amire hazaértem már itt volt és éppen anyával vitatkozott,hogy anya helytelenül nevel -.- .
Meg elkezdte,hogy miért én miért mutogatom a seggem a pasim biciklijének az elején (bmx-e van a barátomnak,én oda az elejére ültem.)
Meg elkezdett kutakodni a táskámban (nem tudom,milyen jogon...) és talált egy óvszert...abból is akkora ügyet csinált.
Komolyan mondom,mint vmi elmebeteg.
Te jó ég...Miért nem lehetne egy 15 éves lány táskájában óvszer...Mondd meg neki,hogy Téged többet nem érdekel és,ha nem fejezi be a kutakodásait akkor ez meg ez lesz...
15/L
Utolsó vagyok,bocsessz félre írtam 13/L
xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!