Miért csinálja ezt a mostoha apám?
Figyelt kérdés
két éve van anyámmal és az elején még tök rendes volt meg minden.(kb.1 évig)Már ha egy kicsit is egyetért anyám velem akk mindíg mond vmit csak h nekem ne legyen jó. Múlt héten voltam egy ilyen "középsulis előkészítőn" és montam h vexek fel kabátot is, mert nincs ott fűtés az előkészítőn. És azt mondta h ne hazudozzak már....nem értem h még azt se bírja elviselni ha már kabátot veszek fel novemberben...2009. nov. 27. 17:00
1/27 anonim válasza:
Hogy őszinte,nyílt,modortalan és nyers legyek!!!!Szerintem gátló tényező vagy abban,hogy anyukádat orrba-szájba dughassa kedve szerint...amikor csak akarja!Csúnyán hangzik...de a végén mindig kiderül,hogy ez az oka!!!!Egyszerűen zavaró vagy számára!Nem csak mondom,ez a tapasztalat a környezetemben sajnos!
2/27 A kérdező kommentje:
14 éves srác wok és van a csávónak egy 10 éves lánya..egy ilyen kis undi dagadt szemét aki állandóan csak ugat és ha akármit csinálok "beárul". És persze nekem soha nincs igazam az apja szereint.Má anyámat is befolyásolják és érdekes, hogy nekem már úgy 1 éve semmiben nincs igazam :(
2009. nov. 27. 21:42
3/27 anonim válasza:
ismerős helyzet :/
az első válaszadónak igaza van sajnos...
beszélj anyukáddal... én azt tenném :/
4/27 anonim válasza:
Szerintem ezt beszéld meg anyukáddal négyszemközt.
5/27 A kérdező kommentje:
De erre mindíg az a válasza anyámnak h ő mindíg csak jót akar nekem meg ilyenek meg h mégis mindíg hoz csokit meg ilyenek.....De azt is csak azért h anyámnak bejöjjön h vesz nekem...:( Plusz amikor anyám nincs ott arra jó wok h játszon a gépemen de mindíg szemét ha anyám nincs a közelben...
2009. nov. 28. 16:52
6/27 anonim válasza:
és anyukád szereti is?
szedd össze magad! :)
ne hagyd hogy beléd tapossanak. ne legyél félénk, állj ki magadért !! ne félj a következményektől !!
7/27 A kérdező kommentje:
De anyám szereti és akk rossz érzés lesz ha miattam szakítanak....mert anyám ha naon mérges akk azt mondja h mindenkivel miattam mentek szét...:( pedig nem úgyhogy már meg sem merem említeni h ez a suttyó milyen
2009. nov. 28. 19:35
8/27 anonim válasza:
én veled vagyok egyidős.én a helyedbe beolvasnák annak a suttyónak.(ha ilyen gizda városi pöccs akkor még szájba is vágnám)után na meg valamék haveromnál akit anyámék nem ismernek bekéreszkednék pár napra anyám hátha észbekap.lehet hogy anyudnak rossz lesz ha szétmennek de viszont ne türd el hogy basztasson.
9/27 anonim válasza:
Szerintem is beszélj anyukáddal, mert egy anyának hidd el a gyereke a legfontosabb. Mond el őszintén, hogy megpróbálod elfogadni, csak írtó nehéz amikor beletipor a lelkivilágodba. Csak anyud tudja megoldani ezt a helyzetet, mert akármit mondasz az ürgének úgysem lesz jó. De ha anyud teszi helyre a dolgokat, kénytelen lesz változni.
10/27 anonim válasza:
Az ilyenek nem változnak szerintem. Lehet egy ideig jó pofát vágna, de szinészkedni nem lehet örökké.
Beszélj anyukáddal. Ne hagyd hogy a csokis dolog előjöjjön. Kit érdekel hogy hoz csokit.... a lelked fontosabb. Reméljük anyukádnak is az.
Én egy anyuka vagyok és nem tudom elképzelni hogy ne higgyem el a fiamnak amit mond hiszen elég nagy vagy már hogy ismerjen. Nem is kellene olyan pasi aki nem fogadja el a gyerekem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!