Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Gáz az, ha karácsonykor...

Gáz az, ha karácsonykor nekiállok tanulni, pedig most kell olyan sokat?

Figyelt kérdés

Halálra unom már magam, annyira unalmas a karácsony nekem, hogy arra szavak nincsenek. Filmeket nézek, ha van, de ha nincs akkor meg csak unatkozok, és aggódok.

Gondoltam ennél az unalomnál még a tanulás is jobb, milyen dolog karácsonykor tanulni?

17/F

2013. dec. 25. 15:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Teljes szívemből (pont a szívem miatt aggódok egy kicsit) gyűlölöm a karácsonyt.
2013. dec. 25. 15:28
 2/6 anonim ***** válasza:
Én is unom magam, dolgoznék már inkább.
2013. dec. 25. 15:45
 3/6 anonim ***** válasza:

tanulj nyugodtan, holnaptól én is azt teszem.

15/L

2013. dec. 25. 16:18
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor ne csak mondd, tedd is meg! :)

De nem hiszem, hogy a tanuláson kívül ne tudnál mit csinálni. Elvégre a szünet azért van, hogy kicsit pihentesd az agyad, lehet később bánni fogod, hogy ezekben a hetekben is tanultál, ahelyett, hogy ezt meg azt csináltad volna. Nincs valami olyan dolog, amire iskolaidőben vágytál, szerettél volna csinálni, de nem volt rá elég időd? :)

2013. dec. 25. 17:00
 5/6 A kérdező kommentje:
Nincs, semmit nem nagyon tudok csinálni, legszívesebben elmennék valakivel valahova, de ahhoz meg kéne valaki.
2013. dec. 25. 17:01
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Én is tanulok, nyelvvizsgára. Semmi gáz nincs benne, a Karácsony már évek óta elvesztette a varázsát, az egyetlen jó dolgo, amikor anyukámmal főzünk egy jót, aztán összeül a család. Előtte rendezkedés, nem tudok aludni, utána mosogatás. Az ajándékoknak is örülök természetesen, de mióta pénzt kapok, az se ugyanaz. Persze a legjobb dolog ilyenkor hálásnak lenni, hogy van hol lennünk, van kivel lennnünk, és egy nagyszerű színvonalú ünnepre is telik sok finomsággal és ajándékkal.

Szóval tanulj nyugodtan, ha úgy érzed nincs más, a Karácsony nem kötelez semmire.

16/L

2013. dec. 25. 19:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!