Kamaszok akik még nem dolgoztok, karácsonykor miből vesztek ajándékot?
Én idén azt fogom csinálni,hogy a legközelebbi rokonaimnak (anya,apa,mamám) nekik veszek egy drágább ajándékot.
És a családnak meg a család barátainak pedig készitek valami kis apróságot. Most arra gondoltam,hogy gipszből öntök ki gyertyaformát lefestem,meg teszek bele gyertyát..ez elég olcsón kijön. De gondoltam,hogy képeket készítek mindenkinek.
De már karácsony előtt jóval hamarabb elszoktam kezdeni gyűjteni,hogy jó ajándékot tudjak venni,persze azt mondják,hogy ne költsem rájuk a pénzem,de nagyon szeretek adni és tudom,hogy ők maguknak nem vennék meg azt amit én veszek nekik:)
Amúgy elmegyek mindenhova ahova tudok,teszveszen eladok pár dolgot,és minden kis pénzt elteszek,pl elmegyek a boltba marad 200Ft és mondják,hogy tegyem el..sok ilyenből azért elég szép összeg összetud gyűlni.
15L
Anya ajándékára apától kérek pénzt,apa ajándékára anyától.
A többiek ajándékára is tőlük kapok pénzt.
Most kapok ösztöndíjat, havi 10 ezer forintot a suliban. Van, akinek ebből veszek, van, akinek sk ajándékot adok.
Régebben is volt mindig spórolt pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!