Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Kamaszok akik még nem dolgozto...

Kamaszok akik még nem dolgoztok, karácsonykor miből vesztek ajándékot?

Figyelt kérdés
2011. nov. 18. 19:08
1 2
 11/18 anonim válasza:
sztem aki még nem keres pénzt annak nem az a lényeg h mit ad én pl. most csak apának veszek ajándékot mert ő mindig valami nagy meglepit ad:D többre nincs pénzem. a többieknek csinálok valami mézeskalácsot vagy valami olyat aminek tényleg örülnek bár sztem nem az ajándék a legfontosabb
2011. nov. 22. 18:30
 12/18 anonim ***** válasza:
Amit rokonoktól, nagymamáktól kapok pénzt, hogy vegyek rajta magamnak azt, amit szeretnék, meg bizonyítványra, meg ballagásra kaptam, az abból meglévő pénzből veszek valamit. Persze az más kérdés, hogy nincs sok ötletem.
2011. nov. 24. 18:28
 13/18 anonim válasza:

Én gyűjtögetek egész évben aztán abból vásárolok.De ha mondjuk a tesómnak szeretnék valamit venni akkor kérek anyuméktól.

Én általában azt szoktam csinálni, hogy megegyezek valamilyen ajándékban a 2 bátyámmal és közösen adunk ajándékot.Úgyis mindig azt a választ kapjuk hogy "nem kellett volna"

2011. nov. 24. 19:47
 14/18 sammer100 válasza:
mi azt csináljuk, édesség helyett kapunk anyáéktól minden nap 100 ftot kapunk
2011. nov. 25. 18:36
 15/18 anonim válasza:
Én 15 éves lány vagyok és úgy oldom meg a karit, hogy pár haver-barátot leszopok 3-4 ezerért, így összekötöm a kellemeset a hasznossal :D
2011. nov. 26. 17:15
 16/18 anonim válasza:
Az októbeli, novemberi zsebpénzem teszem félre és abból, meg igyekszem mindenből saját készítésü dolgot adni, hogy kijöjjek a pénzből, vagy sinálok sütit és akkor például uncsitesómék meg szüleik egy doboz sütit kapnak :)
2011. nov. 26. 18:31
 17/18 anonim válasza:
Dolgozom az anyámnak, ad fizetést, és abból. Vagy idén pl. karácsonyra eldöntöttük, hogy megvesszük a félretett pénzből magunknak az íróasztalokat, amikre szükségünk van, és ami marad, azt pedig elfelezzük :)
2011. nov. 27. 14:57
 18/18 anonim válasza:

Én szülinapi és névnapi pénzemből a maradékot szoktam az ilyenekre félretenni, így anyuméknak és a bátyáméknak tudok egy kis apróságot venni, és mellé valami saját készítésűt teszek (ezt nem csak karácsonyra). :D

A többi családtagomnak azért nem szoktam, mert a szüleim úgyis vesznek, és max segítek nekik ajándékot választani. :D 15/L

2011. nov. 27. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!