Ki nem várja Karácsonykor?
Kérdező! Én is pont akkora nem várom :) .
Milyen tüneteid vannak?
Nekem fájnak a melleim, pedig mensi előtt nem szokott egyáltalán fájni, alhasi fájásaim is vannak, olyan mensi szerűek, mielőtt megjön akkor szokott előtte fájni , de nem egy héttel előtte. Izgulok, hogy mi lesz :)Hány naposak a ciklusaid?
Sziasztok! Ha nem baj csatlakozok!
Nekem 21.-én NEM kellene megjönnie! Tünetem nem igazán van, pár nappal ezelőtt kicsit görcsölgetett a hasam! Már csak pár nap van,de alig birom kivárni! :)
Én 21 re nem várom 3 éve próbálkozunk mar olyan jó lenne a baba.sokszor csalodtam mar hogy azt hittem igen aztan mégis megjött.
Fáj a mellem picit szurkalt a hasam ma. Majd írjátok meg megjött e én is megírom és drukkoljunk egymásnak:-)
Lányok ! Ki, mikor fog tesztelni először?
Én mindenesetre megvárom a nemvártat, mert előző hónapban hiába löttem el a teszteket. Úgy bevannak duzzadva a mirigyeim és fájnak a melleim, pedig nekem sosem szokott, most van először ilyen fájásom. Nagyon szép ajándék lenne az ünnepre egy szép pozi teszt :)
Sziasztok! Én is karácsony körül nem várom. Hogy pontosan melyik napra, azt nem tudom, mert nem olyan pontos a ciklusom (fogamzásgátló abbahagyás után nem állt be még napra pontosan), meg most a peteérésem is később volt. Lényeg hogy jövő héten nem várom.
Már július óta próbálkozunk, 2. baba lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!