Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Terhesség bejelentése karácson...

Terhesség bejelentése karácsonykor. Ötletek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 19. 00:18
1 2
 1/11 anonim válasza:
84%
Tedd be egy szép nagy dobozba, szépen becsomagolva, felmasnizva a + terhességi tesztet. :)
2013. dec. 19. 00:36
 2/11 anonim ***** válasza:
78%

Én is karácsonykor tudtam meg, tavaly hogy terhes vagyok el is újságoltam a férjemnek egyből és a kisláynomnak is :).

Csomagold be a terheségi tesztett :)

2013. dec. 19. 00:41
 3/11 anonim ***** válasza:
2013. dec. 19. 00:53
 4/11 anonim ***** válasza:
56%
Fújj, a vizeletes teszt valoban jo ajandek.....
2013. dec. 19. 06:20
 5/11 anonim ***** válasza:
88%
volt egy idősebb kolléganőm,a lányék úgy jelentették be,hogy kaptak 1-1 törölközőt legjobb nagymama-nagypapa felírattal
2013. dec. 19. 07:18
 6/11 anonim ***** válasza:
78%
nálunk egyszerűen az első ultrahangképet tették bele egy szép képeslapba
2013. dec. 19. 08:51
 7/11 anonim ***** válasza:
83%
Igaz mi nem karacsonykor jelentettuk be, de en sutottem szerencsesutiket es a cetlire irtam mindenkinek nevreszoloan, hogy "gratulalunk, nagymama leszel" stb. Igaz a mi babank volt az elso ujabb generacio igy ez adott volt, hogy mit irunk bele. :)
2013. dec. 19. 09:17
 8/11 anonim ***** válasza:
Van egy húgom és egyszerre voltunk terhesek. Vettünk két pár babazoknit. Beletettük két olyan ajándékdobozba(én csináltam), aminek csak le kell emelni a tetejét. Előszőr egy papírt adtunk át, amin le volt írva, hogy van a fa alatt két doboz és egyszerre kell kinyitni. Azt is odaírtunk, hogy ez az összes gyerektől kapják.
2013. dec. 19. 10:48
 9/11 anonim ***** válasza:
Nővérem is novemberben lett terhes, Karácsonyig vártak ők is, hogy elmondják. Nekik addigra már volt ultrahangos képük is, 3-at kértek, és 2-t egy kis képkeretbe raktak, írtak alá egy szép idézetet is, és ezt csomagolták be. (1-1-et külön mindkét szülőnek.) Ők is megvárták míg mindenki kibontja az ajándékokat, és utólag adták oda a kezükbe, hogy ez még kimaradt, és egyszerre kell kibontaniuk. Nagyon jól sikerült a meglepetés. :)
2013. dec. 19. 11:52
 10/11 tika9 ***** válasza:
kiscipő becsomagolva :-)
2013. dec. 19. 13:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!