Terhesség bejelentése?
Figyelt kérdés
Nem vagyok rossz viszonyba a szüleimmel, de mégsem normális kapcsolat ez. Mindig tabu volt mindenről beszélni. Néha kérdezgették mikor lesz unoka stb. Régóta külön élek tőlük, tartós kapcsolatban, az élettársam nagyon szeretik. Viszont mégis nehezemre esik nekik elmondani, hogy terhes vagyok. Nem mondanám, hogy ciki, csak valami hasonló. Egyszerűen nekem nehezemre esik ilyenekről beszélni. Nem is a bejelentés a gond, hanem ami majd következik, nagy has meg ha kérdezgetnek. Nem tudom miért van ez, de így érzem. 27 éves vagyok.2013. okt. 15. 13:11
1/3 anonim válasza:
A nagy hassal mi a baj?
Az esetek nagy részében annyit kérdeznek, hogy hogy vagy. És te meg annyit mondasz el, amennyit jónak látsz.
Nekem jól esik beszélni a tapasztalataimról, meg arról, hogy mit érzek, de közben tudom, hogy másnak nem annyira érdekes, úgyhogy igyekszem visszafogni magam.
2/3 A kérdező kommentje:
Igazából nem tudom, csak így érzem..
Nem szeretném, hogy segítsenek. Pedig biztos, hogy anyum ott akarna lenni az elején,hogy segítsen, de én nem szeretném. Sosem volt olyan normális anya lánya kapcsolat.
2013. okt. 15. 13:19
3/3 anonim válasza:
Hát akkor ennyi. Nem kell kérni, ha ő mondja, akkor pedig udvariasan megmondani, hogy köszönöd, de nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!