Petra vagyok (23). A barátaimmal élek. Szerelmesek lettünk egyikükkel. Egy parti után lefeküdtünk. Most 3 hónapos terhes vagyok. A barátaim látják a tüneteimet, nagyon aggódnak, de nem tudom, hogy mondjam el nekik. Főleg a fiúnak. Tudnátok segíteni?
Kedves Petra!
Ez kamu ,ilyen buta nem lehet valaki ennyi idősen!Inkább tanulj még tovább mert Rád fér!
Kedves 7-es valaszolo. Arrol meg nem hallottal, hogy diplomaval eszt nem osztanak? Tokmindegy van-e iskola vagy sem egyes esetekben es ez olyan eset sajnos.
Petra beszeld meg a fiuval de minnel elobb!
Ami történt megtörtént.
Minél hamarabb mond el, mert úgy érzem ez egy nem kívánatos terhesség volt.
Viszont remélem megtartod ha már így alakult. Ebben az esetben pedig szükséged lesz támaszra, a szeretett férfira leginkább.
Bízom benne ha szerelmesek vagytok,a akkor melletted fog állni, de nem erőltetheted, remélem tudod.
A családodra és a barátaidra is támaszkodhatsz.
És ne halogasd, a kisbabádnak már most jót tesz az apukája közelsége, ha vállalja a dolgot.
Már őérte, a kicsi életért a méhedben is felelős vagy!! Nem lehetsz gyáva, egy magzatot kell óvnod, védened, meg kell szülnöd és fel kell nevelned. ideje felnőni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!