Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleőrültem a tanulásba, már...

Beleőrültem a tanulásba, már álmomban is angolul beszélnek hozzám, és én is ezen a nyelven válaszolok. Nektek már volt ilyen?

Figyelt kérdés
Mármint, tök jópofa, hogy angolul beszélek álmomba, de nem csak az angollal vannak szép, illetve kevésbé szép álmaim, például a matekkal. Más is álmodott már a tanulással kapcsolatban?:-)

2013. dec. 24. 08:27
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:

Hehe. :) Nekem most lesz az alapfokú angol nyelvvizsgám, és gyakorlásképpen amit mondanak nekem az emberek, azt én magamban lefordítom angolra, és én is szoktam angolul spontán magamban motyogni. Eddig még nem jöttem rá miért, pedig szeretnék leszokni róla.

Nekem meglepő, de ahhoz képest, hogy mennyire utálom az angolt, mármint a tanórákat, az álmaimban, illetve a való életbe is az iskolai eredményeim leginkább ezen tantárgy miatt tűnnek ki... Legyen szó számomra irodalomról, BÁRMIRŐL mindig negatív álmaim vannak róluk.

Ó! És a legjobb az, hogy olyan szavakat tudok álmomban, legalábbis olyanokra emlékszem, amiket már 5.-6.-ban tanutam, és életem során egyszer sem használtam. :)

#1-s: Nem irigyellek. :D De konkrétan milyeneket álmodsz? Mármint, kihívnak felelni, vagy dolgozatot írtok?

De örülök, hogy nem csak nekem vannak ilyen álmaim! :D

2013. dec. 24. 20:55
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

Velem is sokszor megesik, hogy angolul beszélnek hozzám álmomban.:D

Habár mostanság a fizika bukás kísért nagyon, minden héten legalább egyszer azt álmodom, hogy pótvizsgán vagyok, pedig hol még annak az ideje.. Mondjuk elég hadilábon állok idén fizikából, remélem csak kialakul az átmenőjegy. 16/L

2013. dec. 25. 13:00
 13/15 A kérdező kommentje:

Utolsó válaszoló:

Velem tudod mi épp a meglepő? Hogy matekból 2-re állok, és azokból a tantárgyakról álmodok rosszakat, amelyekből 4-s, 5-re állok, például tegnap este, a történelemmel álmodtam, hogy esszét írtunk, én meg nem készültem.

Azért sok sikert kívánok a javításhoz!

2013. dec. 25. 19:48
 14/15 anonim ***** válasza:

En matek peldakkal szoktam almodni es csodalatosan bizonyitok almomban. Tobbszor volt olyan, mikor azt almodtam, hogy egy eloadoban vezetem le azt a peldat, amin napkozben elakadtam es reggel meg tudom csinalni. En nagyon szeretem, amikor ezzel almodok.

Idegennyelvu almom meg nem volt, pedig ha gyakran szoktam angolul gondolkozni.

2013. dec. 26. 23:23
 15/15 anonim ***** válasza:
Pedig gyakran szoktam angolul gondolkozni,ha peldaul egyedul utazom.
2013. dec. 26. 23:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!