12 éves vagyok, hatodikos. Szval az van h holnap egészségnevelési nap, miről lesz szó?
Most mit parázol ennyire? Nekünk tavaly volt felvilágosítás. Akkor volt szó a szexről is. De ebbe semmi ciki nincsen, ez természetes. Mért mitgondoltál? Vagy te azok közé tartozol akik végigröhögcsélik???
12/L
13 éves vagyok, most nyolcadikos, és már legalább 10 ilyen óránk v olt ami szexről szólt (ötödiktől) illetve a nemekről...
Aztán ugyanennyi a drogokról és a cigikről... Már olyan unalmas... Mindig ugyanazt mondják. De minek kell ennyiszer?
Nekünk általánosban minden évben volt 1-2 beszélgetős óra,amikor szakértők jöttek.
Volt szó a menstruációról,a drogokról-cigikről,egészséges életmódról stb.
Én az összesen figyeltem,pedig volt amiről 2-3-4x is volt előadás.De szinte mindig hallottam valami más,új dolgot amit előtte nem.Így pl.: azt gondolom,hogy szexuális téren elég sok mindent tudok(persze nem mondom,hogy mindent,de elég sok mindent!mert figyeltem és megjegyeztem).
14,5/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!