Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » 12 éves vagyok, hatodikos....

12 éves vagyok, hatodikos. Szval az van h holnap egészségnevelési nap, miről lesz szó?

Figyelt kérdés
serdülés?menzesz?szex?védekezés? miről?ha már ennyi idős korban van felvilágítás...
2009. nov. 26. 16:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
80%

Most mit parázol ennyire? Nekünk tavaly volt felvilágosítás. Akkor volt szó a szexről is. De ebbe semmi ciki nincsen, ez természetes. Mért mitgondoltál? Vagy te azok közé tartozol akik végigröhögcsélik???

12/L

2009. nov. 26. 20:10
 12/17 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat....utolosó:me,,én nem abba a csoportba tartozok
2009. nov. 27. 05:22
 13/17 anonim ***** válasza:

13 éves vagyok, most nyolcadikos, és már legalább 10 ilyen óránk v olt ami szexről szólt (ötödiktől) illetve a nemekről...

Aztán ugyanennyi a drogokról és a cigikről... Már olyan unalmas... Mindig ugyanazt mondják. De minek kell ennyiszer?

2009. nov. 28. 13:48
 14/17 anonim ***** válasza:
Azért, kicsi csibe, hogy a fejetekbe véssétek, hogy ha drogoztok, abba bele is lehet halni, ha cigiztek, akkor tüdőrákban vagy szívinfarktusban esetleg ki is múlhattok, ha meg felcsináltatjátok magatokat, akkor az minimum 3 ember életét teszi tönkre végérvényesen, ha nem többét. Vili? Ezért KELL ennyiszer, mert bizony vannak, akiknek ez a 10 alkalom sem elég. Nézd meg egyszer a Maunika-sót, majd számodra is leesik, hogy miért KELL ezeket ennyiszer szajkózni.
2009. nov. 28. 17:22
 15/17 anonim ***** válasza:
100%
nekünk egy óra volt, 5.ben, a menzeszről és egy 6.ban a drogookról... hát én ezt keveslem. inkább végunnám, hiszen kívülről fujom alapból, de a sok hülye ne dohányozzon az osztályban! 18ból 10 gyerek cigizik, az osztályban!
2009. nov. 28. 17:26
 16/17 anonim ***** válasza:

Nekünk általánosban minden évben volt 1-2 beszélgetős óra,amikor szakértők jöttek.

Volt szó a menstruációról,a drogokról-cigikről,egészséges életmódról stb.

Én az összesen figyeltem,pedig volt amiről 2-3-4x is volt előadás.De szinte mindig hallottam valami más,új dolgot amit előtte nem.Így pl.: azt gondolom,hogy szexuális téren elég sok mindent tudok(persze nem mondom,hogy mindent,de elég sok mindent!mert figyeltem és megjegyeztem).

14,5/L

2009. nov. 29. 15:59
 17/17 anonim válasza:
én most vagyok érettségiző, és nekünk eddig minden évben az ilyen óra az egészséges táplálkozás felé hajlott. már herótunk volt tőle :D
2010. febr. 8. 18:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!