Gáz ha nekem még nem szőrős a puncim hatodikos létemre a többi lánynak meg az?
Nem gaz.
Max. annyi h kesobb ersz, de kit erdekel?
Addig se kell a borotvaval benaznod- en eleinte annyira paraztam h elvagom a suncim...:S
Igen, nagyon gáz. Nem is értem, hogy tudsz kimenni az utcára.
Csak én érzem úgy, hogy egyre hülyébbek az emberek?
amarha hát ez marha stíl xDD
egyébként nem gáz...majd lesz neked is szőrös . :)
Hidd el addig örülj ...nekem 10 éves koromtól fekete hosszú idegesítő és undorító a puncimon a szőr egyszer leborotváltam bár ne tettem volna akkor még barna és selymes volt most meg olyan mint a fekete drótkefe.... Ha megnő soha ne borotváld...és egyébként meg van már ? És hány éves vagy? Mert az elött nő meg a szőrzeted a hónajladom és a puncidon mielött meg jön ugyan én már 4 éve várok a mukulásra ...na mindegy ...a lényeg h a szőrzet egy jel és nem gáz h nincs neked az nagyon nagy szerencse mert ez azt jelenti h neked késöbb fog megjönni mint az oszálytársaidnak talán lehet h 7. Ben sem jön meg és ez egy nagy szerencse mert míg ők szenvednek te meketsz strandra amikor akarsz és vécére is akkor mész mikor tényleg kell és nem 4 óránként v sűrűbben😉
17/L
Az első hozzászóló a témában teljesen kimerítette az ésszerű válasz adást.
Szerintem örülj és nem baj ha nincs még ott a sündisznó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!