12 éves vagyok, hatodikos. Szval az van h holnap egészségnevelési nap, miről lesz szó?
Szia!
Valószínű a táplálkozásról, esetleg a káros szenvedélyekről, h1n1-ről lesz szó, serdülésről is pár mondat eshet, a szexualitást szerintem még nem avatják be hozzátok, ilyen korban nálunk nem beszéltek iylenről, csak a menstruációról, helyes táplálkozás, serdülés, betegségek.
Szerintem helyes lenne, ha ebben az életkorban már szó esne a szexualitásról is, hiszen egyre hamarabb elkezdik a gyerekek a nemi életet - gyakran úgy, hogy halvány dunsztjuk sincs, miről van szó, mi mit jelent, mire számíthatnak és mire figyeljenek...
Ne félj tőle, mi, felnőttek azért "papolunk" ennyit, mert kivétel nélkül mind a javatokat akarjuk!
Próbálj meg odafigyelni attól függetlenül, hogy miről lesz szó, mert értetek történik minden!
Fontos dolgokról lesz szó, ne nevetgéljétek el, mert a hallottak kihatnak majd az egész felnőtt-életetekre is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!